Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2016, 21:25
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ukradol rozhodcovi z ruky červenú kartu a vylúčil ho. Hráč Salih Dursun poslal arbitra pod sprchy v búrlivom zápase tureckej ligy

ŠPORT FUTBAL TURECKO VIDEO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ako vyriešiť spor na futbalovom ihrisku.

Turecká futbalová liga je po celom svete známa tým, že rivalita medzi jednotlivými klubmi občas presahuje aj nepredstaviteľné medze, ale to, čo sa odohralo v dnešnom zápase medzi Galatasarayom a Trabzonsporom sme tu už dlho nemali. Keď obranca Luis Cavanda videl po strčení do rozhodcu červenú kartu, hráči Trabzonsporu stratili hlavy a obkľúčili rozhodcu so snahou o zrušenie trestu. Keďže to nebolo možné, hráč Salih Dursun sa rozhodol vyriešiť celý konflikt po svojom a namiesto diplomatického riešenia ukradol červenú kartu z ruky rozhodcu a ukázal mu ju s gestom, aby odišiel z trávnika. Samozrejme, že reakcia na seba nenechala dlho čakať a keď si kartu prevzal opäť rozhodca, Dursun taktiež poputoval pod sprchy. Aspoň sa chlapci zabavili.

Domov
Zdieľať
Diskusia