Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2016, 13:07
Čas čítania 0:31
Matúš Moravčík

Jednotku v kyberbezpečnosti ESET označili za vizionársku spoločnosť

TECH
Uložiť Uložené

Pionier, ktorý nás už viac ako dve dekády chráni pred digitálnym nebezpečenstvom, získal ďalšie významné ocenenie dokazujúce jeho kvality.

Podľa renomovanej spoločnosti Gartner, ktorá sa zaoberá hĺbkovými analýzami a detailnými prieskumami trhu, je slovenský ESET v oblasti endpoint platforiem na zabezpečovanie ochrany pred virtuálnym nebezpečenstvom označovaný za vizionára. Prezradil to pravidelný Magic Quadrant report, kde sa softvérový IT špecialista s viac ako 20-ročnou históriou objavil prvýkrát vôbec. Predtým sa nachádzal na pozícii "niche players". Hodnotenie zahŕňalo 10 kritérií a 18 konkurenčných značiek, ktoré ponúkajú obdobné produkty.

„Naše umiestnenie v Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms spoločnosti Gartner považujeme za potvrdenie toho, že ESET úspešne poskytuje technologicky pokročilé a popredné bezpečnostné riešenia, ktoré umožňujú veľkým organizáciám i menším firmám dosahovať v podnikaní viac,“ prezradil Richard Marko, ktorý pôsobí na pozícii generálneho riaditeľa spoločnosti ESET. „Myslíme si, že bola uznaná naša dlhodobá snaha poskytovať oceňovanú ochranu pred hrozbami vyváženú s použiteľnosťou, výkonom a horlivosťou.“

Domov
Zdieľať
Diskusia