Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2016, 8:15
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ronaldove telo je príliš dokonalé na to, aby ho výrazne upravovali vo Photoshope. Ako vyzeralo fotenie krásnej modelky a futbalistu v zákulisí?

ZAUJÍMAVOSTI CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Alessandra Ambrosio a Cristiano Ronaldo ukazujú čosi viac zo zákulisia ich spoločného fotenia.

Februárová špeciálna edícia „The Body Issue“ známeho magazínu GQ získala pôvabných hlavných predstaviteľov v podobe futbalistu Cristiana Ronalda a modelky Alessandry Ambrosio, o čom sme ťa koniec koncov pred pár dňami aj informovali, ale o niekoľko desiatok hodín neskôr zverejnil magazín pohľad do zákulisia fotenia z pohľadu samotnej Alessandry, ktorá sa ochotne chopila svojho mobilu a všetko dôkladne zaznamenávala. Zo záberov je očividné, že dvojica si spoločné fotenie užívala na vysokej úrovni, ale Alessandra mohla byť nakoniec trošku smutná, pretože väčšina pozornosti sa venovala práve portugalskej hviezde.

Magazín GQ označil telá oboch protagonistov za kandidátov na potenciálnu Nobelovu cenu za dokonalú postavu, ale o pár dní neskôr nezabudol zverejniť aj zaujímavú informáciu o tom, že telo Cristiana Ronalda je vytrénované do takej dokonalosti, že grafici upravujúci zábery z fotenia nemali takmer žiadnu prácu s úpravou jeho brušného svalstva, pretože ono už samo o sebe vyzerá ako z iného sveta. Je nutné priznať, že Ronaldo na svoju postavu dbá a jeho telo je výsledkom tvrdej driny, ktorou by sa mohli mnohí z nás inšpirovať, a teda nám nezostáva už nič iné, ako ťa nechať sledovať video zo zákulisia a pokochať sa nielen Ronaldom, ale najmä Alessandrou v plavkách. Predsa len nám jej krivky ulahodili viac.

Ronaldove telo je príliš dokonalé na to, aby ho výrazne upravovali vo Photoshope. Ako vyzeralo fotenie krásnej modelky a futbalistu v zákulisí?

Watch this on The Scene.
 
A na záver ešte jedna lahôdka nielen pre dámy, ale aj pre fanúšikov futbalových zručností.
Domov
Zdieľať
Diskusia