
FAST GOOD: Pripraviť domáci šťavnatý burger za pár minút bude pre vás odteraz hračka
Relácia, ktorá ti ukáže ako si chutne, rýchlo a jednoducho pripraviť rôzne pochúťky.
Zdielať
Uložiť
Uložené
Zdielať
Zdielať článok
Musíš byť prihlásený/á , aby si mohol uložiť článok.
Prihlásiť sa
Zrušiť
Nepodařilo se uložit změny. Zkus se nově přihlásit a zopakovat akci.
V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
Vyskytla sa chyba
V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK

Je veľmi príjemné sledovať, ako ste si dokázali v priebehu pár dielov náš seriál o varení tak obľúbiť. Opäť vám ďakujeme za množstvo pozitívnych ohlasov a hneď prinášame aj ďalšie pokračovanie. FAST GOOD je tu teda so svojim predposledným dielom v rámci prvej série, v ktorom sa pozrieme na boom posledných rokov - hovädzí burger. Nespočetne veľa receptov, ako pripraviť ten najchutnejší burger sa ti ponúka z každej strany. Každá správna reštaurácia, ktorá sa snaží ísť s dobou v posledných pár mesiacoch zaradila do svojho jedálnička túto pochúťku, ktorá sa čoraz častejšie stáva terčom kritikov. Dnes vám svoj obľúbený recept na domáci burger s karamelizovanou cibuľkou a slaninkou predstaví šikovný Učko, ktorého už snáď ani nie je treba predstavovať. Tentokrát prikladáme aj recept a pokojne nám môžeš zanechať komentár s tipom, ako máš najradšej pripravený burger ty. No a samozrejme nezabudni sledovať FAST GOOD aj v obrázkoch na instagrame @wearefastgood alebo @refreshersk.
ingrediencie (pre dve osoby):
300 gramov mletého hovädzieho mäsa
2 žemle (pokiaľ máte možnosť Brioskovy typ žemle)
pár plátkov slaniny alebo pancetty
pár plátkov dobrého anglického cedaru
majonéza
kečup
pár listov šalátu napr. dubového listu
4ks červenej cibule
pár lyžíc hnedého cukru
pár plátkov slaniny alebo pancetty
pár plátkov dobrého anglického cedaru
majonéza
kečup
pár listov šalátu napr. dubového listu
4ks červenej cibule
pár lyžíc hnedého cukru
Upozorniť na chybu.
Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Zdielať
Uložiť
Uložené
Zdielať
Zdielať článok
Musíš byť prihlásený/á , aby si mohol uložiť článok.
Prihlásiť sa
Zrušiť
Nepodařilo se uložit změny. Zkus se nově přihlásit a zopakovat akci.
V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
Vyskytla sa chyba
V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
V prípade že problémy pretrvávajú, kontaktuj prosím administrátora.
OK
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.