Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
17. septembra 2015, 11:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

FAST GOOD: Pripraviť domáci šťavnatý burger za pár minút bude pre vás odteraz hračka

KULTÚRA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Relácia, ktorá ti ukáže ako si chutne, rýchlo a jednoducho pripraviť rôzne pochúťky.

Je veľmi príjemné sledovať, ako ste si dokázali v priebehu pár dielov náš seriál o varení tak obľúbiť. Opäť vám ďakujeme za množstvo pozitívnych ohlasov a hneď prinášame aj ďalšie pokračovanie. FAST GOOD je tu teda so svojim predposledným dielom v rámci prvej série, v ktorom sa pozrieme na boom posledných rokov - hovädzí burger. Nespočetne veľa receptov, ako pripraviť ten najchutnejší burger sa ti ponúka z každej strany. Každá správna reštaurácia, ktorá sa snaží ísť s dobou v posledných pár mesiacoch zaradila do svojho jedálnička túto pochúťku, ktorá sa čoraz častejšie stáva terčom kritikov. Dnes vám svoj obľúbený recept na domáci burger s karamelizovanou cibuľkou a slaninkou predstaví šikovný Učko, ktorého už snáď ani nie je treba predstavovať. Tentokrát prikladáme aj recept a pokojne nám môžeš zanechať komentár s tipom, ako máš najradšej pripravený burger ty. No a samozrejme nezabudni sledovať FAST GOOD aj v obrázkoch na instagrame @wearefastgood alebo @refreshersk.
 
ingrediencie (pre dve osoby):
 
300 gramov mletého hovädzieho mäsa 
2 žemle (pokiaľ máte možnosť Brioskovy typ žemle)
pár plátkov slaniny alebo pancetty
pár plátkov dobrého anglického cedaru
majonéza
kečup
pár listov šalátu napr. dubového listu
4ks červenej cibule
pár lyžíc hnedého cukru
 
Domov
Zdieľať
Diskusia