Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2015, 13:05
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Čo mali oblečené celebrity počas udeľovania cien MTV VMA 2015?

MÓDA ČERVENÝ KOBEREC OUTFITY
Uložiť Uložené

Na udeľovaní cien MTV VMA opäť nechýbali všetky najznámejšie celebrity dnešnej doby a na červenom koberci sa tak veru bolo na čo pozerať.

Včerajší večer opäť raz patril udeľovaniu cien MTV Video Music Awards, no okrem samotných výhercov a jedinečných vystúpení, ktoré sme ti zhrnuli v komplexnom článku, sa v Microsoft Theater v Los Angeles riešila včera vo veľkom aj móda. Celebrity si totiž ako zvyčajne nenechali ujsť príležitosť predviesť svoje najlepšie outfity na červenom koberci, no taká Miley Cyrus, ktorá moderovala celý galavečer sa napríklad hneď zo začiatku postarala o poriadne faux pas so svojimi dvomi nezbednicami. Aby toho nebolo málo, Miley patrila počas celého večera medzi najviac vyzlečené celebrity, nakoľko jej strieborné šaty doplnky zakrývali naozaj len to najnutnejšie. Svojim outfitom však dokázala upútať pozornosť napríklad aj taká Amber Rose alebo čoraz plnšia Kim Kardashian a pri množstve večerných šiat sa nenechali zahanbiť dokonca ani páni. Sleduj tak vybrané celebrity na záberoch nižšie a svoje názory na jednotlivé outfity môžeš vyjadriť pod článkom.

Domov
Zdieľať
Diskusia