Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2015, 15:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sadio Mane nepotreboval na najrýchlejší hattrick histórie Premier League ani tri minúty

ŠPORT PREMIER LEAGUE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Senegalský útočník prekonal viac ako dvadsaťročný rekord.

V 37. kole anglickej Premier League sme sa dočkali prekonania veľkého rekordu. V zápase, v ktorom sa stretol šiesty Southampton a v aktuálnej sezóne trápiaca sa Aston Villa, sme mohli vidieť zatiaľ najrýchlejšie vsietený hattrick v histórii ligy. Všetko sa začalo v trinástej a skončilo v šestnástej minúte. Sadio Mane potreboval na tri presné zásahy len dve minúty, 56 sekúnd a dve asistencie od Shanea Longa, ktorý sa nakoniec tešil aj z dvoch svojich gólov.  Doterajším držiteľom tohto rekordu bol legendárny hráč Liverpoolu, Robbie Fowler. Ten sa dokázal v auguste 1994 proti Arsenalu trafiť trikrát po sebe v rozpätí štyroch minút a 33 sekúnd. Internet hneď zaplavili stovky tweetov známych osobností anglickej ligy aj obrázkov od športových stránok, ktoré prirovnávajú senegalského útočníka k supermanovi. 

Sadio Mane nepotreboval na najrýchlejší hattrick histórie Premier League ani tri minúty

Sadio Mane nepotreboval na najrýchlejší hattrick histórie Premier League ani tri minútySadio Mane nepotreboval na najrýchlejší hattrick histórie Premier League ani tri minúty

Domov
Zdieľať
Diskusia