Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2015, 13:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Marián Gáborík prevezme rolu kapitána slovenskej reprezentácie!

ŠPORT MARIÁN GÁBORÍK
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po tom, ako Tomáš Kopecký neobhájil zodpovednú pozíciu lídra tímu, je čas na zmeny. Veľké zmeny.

Slovenská hokejová reprezentácia má za sebou víťaznú sériu troch duelov, z ktorých si odniesla cenných 7 bodov a zatiaľ obsadzuje v základnej skupine tretiu priečku. Najviac práce má ale jednodznačne pán tréner, ktorý robí zmeny v útočných formáciách častejšie, než je normálne. Počas včerajšieho stretnutia so Slovinskom musel riešiť problém s kapitánom Tomášom Kopeckým, ktorý do zostavy nezapadol ideálne a trápi sa nielen strelecky, ale aj hráčsky. Už po prvej tretine ho v prvej formácii vystriedal menovec, Tomáš Surový. Táto zmena nakoniec priniesla zvrat zápasu, keďže práve Surový najprv prihrával na gól Meszárošovi a o pár minút neskôr aj Gabbymu. Kopecký do tretej tretiny ani nezasiahol, čo zobral naozaj športovo a podľa jeho vyjadrení je potrebné uvoľniť miesto lepším.

Práve dnes čaká náš výber posledný z tých ľahších zápasov a my sa dočkáme veľkej zmeny, ktorou je výmena kapitána. Proti Nórsku nastúpia naši chlapci podobne ako pri včerajších troch góloch, teda bez Tomáša Kopeckého, ktorý už má za sebou nevydarenú sezónu v NHL. Kapitánske Céčko pripadne fanúšikmi milovanému, no pred včerajškom ešte hejtovanému Mariánovi Gáboríkovi. Ten si proti Slovincom otvoril strelecké konto, čo nepochybne pomôže nielen jemu, ale aj tímu. Ostáva nám len veriť inštinktu pána trénera a dúfať, že si dnes opäť nebudeme tradične prvé dve tretiny trhať vlasy a hrýzť nechty. 

Highlighty zo včerajšieho zápasu so Slovinskom

Domov
Zdieľať
Diskusia