Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2015 o 20:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Remake kultového hororu Poltergeist vás pozýva do strašidelného sveta duchov v prvom traileri

FILMY A SERIÁLY HOROR
Uložiť Uložené

Pamätáte sa na Poltergeist? Už o pár mesiacov nás čaká jeho remake a dnes máme možnosť po prvý raz vidieť niečo z filmu prostredníctvom traileru.

Remake kultového hororu Poltergeist vás pozýva do strašidelného sveta duchov v prvom traileri

Pamätáte sa na horor Poltergeist z roku 1982? V tom prípade ste pekne starí. Myslím, že som ho ako malý videl v telke, ale že by som si pamätal celý jeho dej alebo robil recenziu. Ehm, nie. O to viac sa ale budem pozerať na novinky okolo jeho remaku, ktorý si na starosť zobral Gil Kenan (Monster Hous), pričom produkčne naň dohliadal Sam Rami (trilógia Spider-Man, Evil Dead). Dnes uzrel svetlo sveta vôbec prvý trailer a ako hádate, počas jeho sledovania sa aspoň raz naľakáte. Bolo by zlé, keby nie, keďže sa jedná o horor. Uvidíme ale aj akciu a zdá sa, že aj sci-fi prvky. Miestami to pripomína klasickú ducharinu, ale zavetril som aj inšpiráciu u Paranormal Activity. Myslíte, že Spielberg bude spokojný, keďže to bol práve on, kto sa postaral o scenár originálnej snímky?

Zo záberov nižšie vieme, že po presťahovaní sa rodinky do nového domova (čím začína asi tak 90% hororov - takže, odkážte amíkom, aby sa nesťahovali) sa začnú diať podivné veci. Duchovia unesú dcéru rodičov (hrajú Sam Rockwell a Rosemarie DeWitt), tí sa rozhodnú vyhľadať „odbornú“ pomoc a lov na duchov tak môže začať. V kinách už 24. júla 2015. Pre ďalšie trailery sledujte Filmkult

Remake kultového hororu Poltergeist vás pozýva do strašidelného sveta duchov v prvom traileri
Domov
Zdieľať
Diskusia