Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2015 o 14:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hráči NHL si v zápase hviezd vyskúšajú, ako im pristane cestárska zelená

ŠPORT NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Hokejisti budú na ľade doslova svietiť.

Po dvoch rokoch sa konečne dočkáme špeciálnej udalosti, ktorá by podľa očakávaní mala ponúknuť koncentráciu toho najlepšieho, čo zámorský hokej dokázal doposiaľ vyprodukovať. Konať sa bude už o dva týždne, teda 25. januára v Columbuse. Súčasťou All-Star Game je aj tradičné meranie síl medzi hráčmi s najrýchlejšími nohami, najtvrdšou alebo najpresnejšou strelou aj najkrajšími nájazdmi. Zatiaľ však ešte nevieme, ktorí hráči budú mať možnosť si dnes predstavené dresy obliecť. Túto informáciu si asociácia zatiaľ necháva pre seba.

Neznáme výbery nastúpia proti sebe v čiernych a bielych dresoch, ktoré budú doplnené o nepriehliadnuteľné pásy krikľavej zelenej a šedej farby. Na prednej strane bude dominovať veľké logo NHL s dvomi hviezdami. Tie pochopiteľne reprezentujú konferencie. Na ramenách dresov sa objavia ďalšie dve logá. Prvým bude logo zápasu hviezd a druhým logo tímu, z ktorého hráč pochádza - upravené do farieb dresov. Podľa vyjadrení dizajnéra Davea Conetta bolo jediným cieľom vďaka týmto dresom odlíšiť tých najlepších od zvyšku ligy. Či plán vyšiel, už môžete posúdiť sami.

"Fanúšikovia vidia svojich obľúbených hráčov v typickej uniforme počas celej sezóny. Tieto dresy by mali symbolizovať, že na ľad vchádza hrdina."

Hráči NHL si v zápase hviezd vyskúšajú, ako im pristane cestárska zelená


Domov
Zdieľať
Diskusia