Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2014, 15:00
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Theophilus London posiela track s Kanyem a rovno aj stream celého albumu Vibes

HUDBA KANYE WEST KARL LAGERFELD
Uložiť Uložené

O svojom projekte Vibes nás informoval Theophilus London už pár mesiacov dozadu, no s blížiacim sa releasom sa toto LP konečne dostáva von v celej svojej kráse. Od Theovho debutu

O svojom projekte Vibes nás informoval Theophilus London už pár mesiacov dozadu, no s blížiacim sa releasom sa toto LP konečne dostáva von v celej svojej kráse. Od Theovho debutu Timez Are Weird These Days síce ubehli len 3 roky, no po umeleckej stránke sa v hudbe posunul do astronomických výšin a svoj podiel na tom má aj fakt, že začal v poslednej dobe flausiť najmä okolo G.O.O.D. Music kolektívu na čele s Kanyem, ktorý sa mimo iného stal aj executive producerom Vibes. Spolu sa tak dostali v poslednom období na množstvo európskych akcií, o čom svedčí aj Theov Instagram, a tak sa samozrejme dostalo aj na ich spoločný track. Samotný song Can't Stop s Kanyem na featuringu je tak ozajstným klenotom, no pozadu neostáva ani zvyšok 12-trackového LP s hosťami ako Dev HynesJessie Boykins IIISoko alebo Leon Ware. Zaujímavosťou ohľadom Vibes je taktiež aj fakt, že na tomto LP spolupracoval aj Karl Lagerfeld, a to ako fotograf, keďže sa postaral o samotný cover. Streamuj tak celý album nižšie a v predaji ho očakávaj už 4. novembra.

Theophilus London posiela track s Kanyem a rovno aj stream celého albumu Vibes
Domov
Zdieľať
Diskusia