Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2014, 15:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rišo Lintner má vážny problém s hymnou

ŠPORT RICHARD LINTNER TRENČÍN
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Žijúca hokejová legenda, komentár, manažér, odborník na obranu, majiteľ telefónnych čísel všetkých podstatných mien slovenského aj zahraničného športu a budúci spevák, Rišo Lintner, sa opäť vracia.

Rišo Lintner má vážny problém s hymnou

Žijúca hokejová legenda, komentátor, manažér, odborník na obranné taktiky, majiteľ telefónnych čísel všetkých podstatných mien slovenského aj zahraničného športu a budúci spevák, Rišo Lintner, sa opäť vracia domov. V nasledujúcej sezóne bude obliekať dres Dukly Trenčín. Myslím, že u nás potrebuje každý kvalitný zápas poriadnu reklamu a inak tomu nie je ani v tomto prípade. Pravdepodobne najzaujímavejší duel medzi obhajcami titulu z Košíc a domácou Duklou, ktorý sa odohrá dnes o 19.00 sa pokúsil Citrón spropagovať svojsky a povedal si, že divákov naláka na svoj nenapodobiteľný spevácky talent. Keď si však uvedomil, že zvuky, ktoré vydáva nepripomínajú tóny ani náhodou, rozhodol sa využiť žolíka a zavolal priateľovi, Filipovi Tůmovi s prosbou, aby došiel zaspievať slovenskú hymnu on. Filip našťastie súhlasil a my sa môžeme tešiť na Riša s hokejkou v ruke miesto mikrofónu.

Rišo Lintner má vážny problém s hymnou

V spomínanom stretnutí sa objaví aj Majo Hossa a pokúsi sa o najkurióznejší gól v svojej doterajšej kariére. Viac sa dozvieš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia