Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2014, 14:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

INEKAFE adresuje čiernobielu skladbu Paľovi Demitrovi. Tá sa zároveň objaví v dokumentárnom filme 38

HUDBA
Uložiť Uložené

Len prednedávnom sme vás informovali o znovuzrodení kapely INEKAFE, ktorá zároveň zverejnila pilotnú skladbu z nového albumu. Dnes predstavujú druhý singel, ktorý venovali Palimu Demitrovi.

INEKAFE adresuje čiernobielu skladbu Paľovi Demitrovi. Tá sa zároveň objaví v dokumentárnom filme 38

Len prednedávnom sme vás informovali o znovuzrodení kapely INEKAFE, ktorá zároveň oznámila vydanie siedmeho štúdiového albumu s názvom Nevhodný typ a pridala aj pilotnú skladbu a videoklip s rovnakým názvom. Chlapci sú tu dnes s druhým singlom, adresovanú veľkému človeku, dobrému kamarátovi kapely a jednému z najlepších hokejistov Slovenska vôbec. Skladbu s názvom Čiernobiela zložil spevák Vratko pre svojho dobrého kamaráta Paliho Demitru na znak úcty a bez akéhokoľvek nároku na honorár sa skupina rozhodla venovať ju do filmu o tejto hokejovej legende. Ten si budete môcť v kinách pozrieť už 11.9. a určite ho neminie ani recenzia z našej dielne. Na album INEKAFE si ešte počkáme, vydanie je totiž naplánované na prvý január budúceho roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia