Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2014, 20:49
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Lady Mel úplne zmenila vizáž a odkazuje: Nasleduj svoj vnútorný hlas! (Rozhovor)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Najznámejšia tanečníčka v našich končinách, Melánia Kasenčáková, ktorú ale určite poznáte najmä pod pseudonymom Lady Mel, radikálne zmenila vizáž a v najbližšej dobe chystá mnoho zaujímavých projektov.

Najznámejšia tanečníčka v našich končinách, Melánia Kasenčáková, ktorú ale určite poznáte najmä pod pseudonymom Lady Mel, radikálne zmenila vizáž a v najbližšej dobe chystá mnoho zaujímavých projektov. To všetko a ešte viac sa dozviete v krátkom rozhovore nižšie, ktorý nám rodáčka z najkrajšieho mesta pod Tatrami (Poprad) poskytla aj napriek tomu, že je pracovne veľmi vyťažená. Ako bonus si vychutnajte aj pohľad na zmenenú kráľovnú Hip Hop fakulty na záberoch, o ktoré sa postaral jej takmer dvorný fotograf Michal Petrík, ktorému sa chcem touto cestou poďakovať za sprostredkovanie celého interview.

Lady Mel úplne zmenila vizáž a odkazuje: Nasleduj svoj vnútorný hlas! (Rozhovor)

Ahoj Mel, na úvod nám môžeš prezradiť, ako sa momentálne máš a ako tráviš tohtoročné leto?

Ahojte, toto leto je plné súkromných zmien. Predala som svoj milovaný byt, ale medzičasom som už kúpila aj nový, stihla som aj čo to precestovať, ostrihať sa a pripravujem tanečnú školu už na 10. sezónu.

Ako sa aktuálne darí tvojej Hip Hop fakulte?

Darí sa nám parádne! Ako som už spomenula vyššie, v septembri začíname už 10. rok fungovania. V súčasnosti sme v Bratislave, Trnave a v Seredi, pričom o všetky tréningy sa staráme 5 lektori. Tohtoročnou novinkou budú open class hodiny s Monikou Prikellovou, freestyle lekcie s Enricom a taktiež hodiny tanca pre rodičov. Je to obrovská zodpovednosť prinášať stále niečo nové/fresh, zaujať ľudí, všetkých uspokojiť tak, aby sa k vám vrátili a, samozrejme, prišli aj noví, sami určite o tom dobre viete... HHF sa formuje každým rokom rovnakým smerom, menia sa len študenti a lektori, myšlienka však zostáva! Robiť všetko z lásky, prirodzene a hlavne kvalitne!

Dlhodobo si naša najznámejšia, respektíve najúspešnejšia tanečníčka, je pre teba čoraz ťažšie hľadať novú motiváciu a zlepšovať sa?

Vážim si uznanie, no teraz prechádzam obrovskou zmenou a začínam odznova, čiže "titul" najúspešnejšia úplne necítim a najznámejšia to už absolútne, ale veď povedzme si na rovinu, čo to znamená byť slávny na Slovensku :) Som veľmi sebakritická a každú sekundu svojho vzácneho času venujem seba zlepšovaniu. Nepáči sa mi nič, čo som urobila pred týždňom a chcem to inak, lepšie, kvalitnejšie. Motiváciu a chuť zlepšovať sa mám celý život, každú minútu, sekundu, stotinu!

Lady Mel úplne zmenila vizáž a odkazuje: Nasleduj svoj vnútorný hlas! (Rozhovor)

Ako dlho trvá, kým vymyslíš a natrénuješ jednu choreografiu?

Ako kedy, je to dlhý proces, ktorý sa formuje postupne. Všetko záleží na mixe, ak je pripravený, tak som pripravená aj ja s mojimi dievčatami a dáme to dokopy za približne 3-4 tréningy a potom už len čistička, čistička a ešte raz čistička.

Vráťme sa aspoň na chvíľku do minulosti. Aké bolo spoločné turné s Kanye Westom? Podarilo sa ti ho aspoň trochu bližšie spoznať?

Tour bolo neopísateľné! Nepodarilo sa mi ho spoznať, však ani o spoločnú fotografiu som ho nemohla popýtať, ale to mi absolútne nevadí, nebolo to mojím zámerom. Každopádne, je to človek, ktorý si ide svoje a mne bolo obrovskou cťou byť súčasťou jeho silného turné a dať si sólo na jeho Love Lockdown, to bolo moje poslanie.  

Máš ešte nejakú vysnívanú osobu, na ktorej show by si chcela tancovať?

Pán a pani Carterovci by neboli zlí :)

Lady Mel úplne zmenila vizáž a odkazuje: Nasleduj svoj vnútorný hlas! (Rozhovor)

Ktorý hudobník/hudobníčka je tvoj obľúbený/á a nikdy ťa neomrzí? 

Celý život počúvam Erykah Badu a nikdy ma neprestane baviť a pravdepodobne si ju dám aj vytetovať. 

Čo ťa viedlo k tomu takto radikálne zmeniť vizáž?

Jednak som to vždy chcela vyskúšať mať takéto krátke vlasy a za druhé počas materstva sa mi vlasy veľmi zničili a tak nastal čas na menšiu regeneráciu. A taktiež milujem zmeny, takže mi to celé pekne do seba zapadlo. 

Aké máš plány do budúcna?

V prvom rade chcem byť spokojná sama so sebou, neustále tanečne napredovať a hlavne veľa cestovať. Nič nie je viac oslobodzujúce, ako práve cestovanie. No a najviac zo všetkého chcem byť tá najlepšia mamina a zároveň najlepšia partnerka pre môjho chlapa.

Sleduješ Refresher?

Prepáč, nesledujem, bohužiaľ na to nemám čas, ale sľubujem, že ak sa nejaká voľná chvíľka nájde, tak to napravím :) (konečne zodpovedal niekto túto otázku úprimne. pozn. red.)

Ďakujeme za rozhovor, prajeme ti množstvo kariérnych, ale aj súkromných úspechov a na záver môžeš ešte niečo odkázať našim/tvojim fanúšikom.

Ja ďakujem. Nasleduj svoj vnútorný hlas, ten prvý pocit, ktorý ťa obleje pri akejkoľvek situácií! Ten je vždy správny. Rob čo cítiš a rob to z lásky! 

Lady Mel úplne zmenila vizáž a odkazuje: Nasleduj svoj vnútorný hlas! (Rozhovor)
Domov
Zdieľať
Diskusia