Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2014, 18:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rozprávka o postupe Severnej Kórey do finále MS vo futbale

ŠPORT SEVERNÁ KÓREA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Záver Majstrovstiev sveta vo futbale 2014 sa síce nezadržateľne blíži, no správy, ktoré obiehajú svet nás neprestávajú prekvapovať.

Rozprávka o postupe Severnej Kórey do finále MS vo futbale

Záver Majstrovstiev sveta vo futbale 2014 sa síce nezadržateľne blíži, no správy, ktoré obiehajú svet nás neprestávajú prekvapovať. Tentokrát je hlavným aktérom Severná Kórea a novinka, ktorá mala tvrdiť, že hráči tejto krajiny sú veľmi blízko k tomu, aby sa stali víťazmi titulu majstra sveta, a to aj napriek faktu, že sa vôbec nekvalifikovali. Dôkazom mali byť reportáže, ktoré sa omylom dostali na kanál YouTube. Tie s radosťou prezentovali neporaziteľnosť Kórejčanov a taktiež nechýbajú ani zábery priamo z majstrovstiev! Podľa najnovších správ sa mali v dnešnom finále stretnúť so Severnou Kóreou hráči Portugalska.

Aj keď by sa asi nikto z nás nečudoval, keby sa podobné veci v tejto Bohom zabudnutej krajine diali, ide opäť len o hoax a Kórejčania si v skutočnosti žijú svoj pokojný život pod všadeprítomnou diktatúrou miláčika Kima. Dôkazom podozrení o sfalšovaní správ je napríklad fakt, že hlas moderátorky sa nezhoduje s pohybom jej pier a podozrivý je aj dialekt. Taktiež väčšina zápasov MS bola odvysielaná aj v tejto krajine tretieho sveta, teda nie je pochýb, že ide len o obyčajný, avšak podarený vtip.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia