Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2013 o 11:33
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Marián Gáborík mieri do Columbusu!

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dnes v noci sa udiala jedna z najzaujímavejších výmien v poslednom desaťročí zámorskej NHL.

Marián Gáborík mieri do Columbusu!

Dnes v noci sa udiala jedna z najzaujímavejších výmien v poslednom desaťročí zámorskej NHL. New York Rangers vymenil nášho hviezdneho krídelníka do Columbusu Blue Jackets za trojicu Derrick Brassard, John Moore, Derek Dorsett a právo výberu v šiestom kole tohtoročného draftu. Columbus sa momentálne nachádza na 11. mieste v západnej konferencii a od postupu do Play-off ho delia len 2 body. Gabby neprežíva veľmi vydarenú sezónu, keď zatiaľ nazbieral len 19 kanadských bodov za 9 gólov a 10 asistencií, čo je zrejme hlavná príčina jeho výmeny (radšej mohol oddísť tréner Tortorella).


V novom pôsobisku by mal zastúpiť Ricka Nasha, ktorý pred sezónou zamieril práve do Rangers. V Columbuse sa stretne s bývalými spoluhráčmi z NY, s Vinnym Prospalom a Brandonom Dubinskym. Slovenský sniper sa pre TSN vyjadril, že pôsobenie v novom klube mu ponúka nové výzvy a že sa na to veľmi teší. Gabbymu prajem nájdenie formy z predchádzajúcich sezón a pevné zdravie. Dúfam, že v prípade nepostupu Columbusu do Play-off, príde Marián reprezentovať na MS.

Domov
Zdieľať
Diskusia