Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 22. októbra 2024 o 17:21
Čas čítania 0:32
Hana Divišová

Uragán ohlásil comeback. Legendárna relácia sa predstaví v plnej zostave, tešiť sa môžeš na malého Mirka aj pani Máriu

KULTÚRA KONCERTY
Uložiť Uložené

Uragán sa v roku 2025 vydá do deviatich slovenských miest, šesť z nich je už teraz vypredaných.

Legendárna relácia Andyho Krausa a Petra Marcina oznámila tour po Slovensku. Na deviatich slovenských zastávkach však nebudú len oni dvaja. Na sociálnej sieti Uragánu zverejnili odkaz od ich kolegyne Zuzky Šikulovej alias Sue Rajdavej, ktorá potvrdila svoju účasť na predstaveniach. 

Predstavitelia Uragánu chcú takýmto spôsobom osláviť svojich 25 rokov od prvého vysielania. Fanúšikovia sa môžu tešiť na plnú zostavu svojich obľúbených predstaviteľov. Ľudia tak uvidia malého Mirka, Krímeš, pani Máriu, Stromokocúra s Laszlom a doktora Exita. 

Zuzka Šikulová sa už v roku 2005 presťahovala do Austrálie, teraz sa po 20 rokoch vracia späť na Slovensko. Fanúšikovia o nej dlho nič nevedeli, v roku 2022 sa však prihovorila v šou 2na1 kolegovi Petrovi Marcinovi. 

URAGÁN TOUR 2025 štartuje 9. 3. 2025 v Žiline. Väčšina z koncertov je však už dnes vypredaná. Lístky si môžeš pozrieť tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia