Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2014, 12:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

PSY a Snoop Dogg so spoločným letným hitom Hangover!

SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Len pred týždňom pokoril gentleman PSY so svojím hitom Gangnam style neuveriteľnú dvojmiliardovú hranicu videní na YouTube a už sa dáva do pozornosti znova.

PSY a Snoop Dogg so spoločným letným hitom Hangover!

Len pred týždňom pokoril gentleman PSY so svojím hitom Gangnam style neuveriteľnú dvojmiliardovú hranicu videní na YouTube a už sa dáva do pozornosti znova. Tentokrát v spolupráci s hádam najznámejším americkým rapperom, Snoop Doggom. Videoklip s názvom Hangover získal vizuálnu podobu v Južnej Korei, kde sa obaja svetoznámi umelci skutočne odviazali. Pieseň bola prvýkrát predstavená v talkshow Jimmy Kimmel Live! po skončení finálového zápasu NBA a hneď si vyslúžila prezývku "párty hymna". PSY taktiež oznámil vydanie nového albumu, ktorého sa dočkáme niekedy počas leta. Teraz si už ale vychutnajte toto netradičné spojenie, obohatené o Snoop Doggove nenapodobiteľné tance a Psyho tradičný štýl.

Domov
Zdieľať
Diskusia