Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 30. septembra 2024 o 13:18
Čas čítania 0:33
Hana Divišová

Hokejista Peter Cehlárik sa podelil o šťastnú novinu. S manželkou čakajú bábätko

OSOBNOSTI DIEŤA HOKEJ PETER CEHLÁRIK
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dva roky po svadbe zdieľala dvojica na sociálnej sieti krásnu správu.

Slovenský hokejista Peter Cehlárik je pravidelnou posilou našej reprezentácie, v súčasnosti pôsobí vo švédskej lige. Vďaka svojím skvelým výkonom je jedným z najznámejších športovcov na Slovensku.

Hoci toho zo svojho súkromného života nezdieľa na sociálnych sieťach veľa, nedávno sa so svojou manželkou podelil o radostnú novinku. V krátkom videu ich oboch vidíme na záberoch, ako sa tešia z tehotenského bruška manželky Soni.   

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Soňa Cehlárik (@sonacehlarik)

29-ročný športovec nenapísal k videu žiadny popis, jediné, čo z neho možno vyčítať, je radosť a šťastie, ktoré dvojica momentálne prežíva. Pohlavie bábätka tiež nie je známe. 

Dvojica si svoje áno povedala na veľkolepej svadbe v júni 2022, na ktorej nechýbal špeciálny ohňostroj. Hostina sa konala v kaštieli Tomášov, kde sa v minulosti sobášili Marián a Ivana Gáboríkovci, Adela a Viktor Vinczeovci či iné známe osobnosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia