Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
včera 27. septembra 2024 o 10:50
Čas čítania 1:12
Ondřej Mrázek

Vyšiel prvý trailer na 2. sériu The Last of Us. Emócie rozprúdil na plné obrátky

Vyšiel prvý trailer na 2. sériu The Last of Us. Emócie rozprúdil na plné obrátky
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US SERIÁL
Uložiť Uložené

Joel, Ellie a jeden nekonečný príbeh pomsty.

Dočkali sme sa! Už po finále prvej série bolo jasné, že fanúšikovia boli spokojní s tým, ako HBO spolu so scenáristom Craigom Mazinom a tvorcom hry Neilom Druckmannom adaptovali herný titul The Last of Us do televízie. Teraz teasujú prvé zábery, pričom premiéra je stanovená niekedy na prvú polovicu budúceho roka.

Ellie a Joel sa teda čoskoro vrátia na naše obrazovky a podľa ukážky to vyzerá, že nás čaká emocionálne peklo. Nebudeme spoilerovať, ale už teraz je jasné, že veľa vecí sa zrejme bude odohrávať presne tak ako v druhej hre. Hlavné jadro príbehu – počiatočný konflikt, od ktorého sa všetko odvíja a ktorý po vydaní druhej hry vyvolal medzi hráčskou komunitou kontroverziu, zostalo nezmenené. Čo určite ešte povedie k mnohým zaujímavým debatám.

Tvorcovia, samozrejme, pridajú do série ďalšie zápletky, postavy a zrejme aj nové perspektívy, rovnako ako to urobili s adaptáciou prvej hry, pričom fanúšikovia by sa mali pripraviť na to, že druhou sériou to rozhodne neskončí.

Mazin a Druckmann už skôr oznámili, že vzhľadom na to, aká dlhá je druhá hra, bude ju pravdepodobne potrebné rozdeliť minimálne na dve alebo tri série. Príbeh Ellie, ktorý sa bude odvíjať v tejto druhej sérii, bude teda s najväčšou pravdepodobnosťou rozdelený na viacero častí.

Odporúčané
O čom bude 2. séria The Last of Us? Tvorcom sa za dej vyhrážajú zabitím a kontroverzný príbeh nahneval aj LGBTI komunitu O čom bude 2. séria The Last of Us? Tvorcom sa za dej vyhrážajú zabitím a kontroverzný príbeh nahneval aj LGBTI komunitu 20. marca 2023 o 16:30

Každopádne, trailer vyzerá skvele, zábery lákajú nielen na dokonalejšie výkony hlavných predstaviteľov Joela (Pedro Pascal) a Ellie (Bella Ramsey), ale aj nováčikov v podobe Abby (Kaitlyn Dever) či tajomnej postavy, ktorú stvárnila veteránka Catherine O'Hara (matka Kevina zo Sám doma).

Čaká nás aj kopec akcie a všetkého, čo k hre The Last of Us: Part 2 neodmysliteľne patrí a čo tí, ktorí ju hrali, tak milujú. Držme si teda palce, aby to všetko do seba zapadlo ako v ukážke a aby druhý diel, rovnako ako jeho predchodca, zdvihol latku toho, aké príbehy môžu hry rozprávať, ešte vyššie.

Pozrite si aj nové plagáty:

The Last of UsThe Last of UsThe Last of Us
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia