Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2014, 15:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dwayne Johnson je Herkules v novom traileri aj s Barbarou Palvin!

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

Po dlhej dobe konečne dostávame nové zábery pre Herkulesa s Dwaynom Johnsonom. Svalovec poloboh si to rozdá s monštróznymi zvieratami, armádou neživých či magickými silami.

Dwayne Johnson je Herkules v novom traileri aj s Barbarou Palvin!

Od prvého traileru ubehlo takmer dva a pol mesiaca, a tak bolo len otázkou času, kedy sa dočkáme druhého a podstatne bohatšieho. Z ponúknutých záberov je jasné, že Herkules sa zapotí nielen proti bojovníkom, ale aj neživým či magickým bytostiam, s ktorými by nik iný nezvládol súperiť.

Nový film má vychádzať z komiksu Hercules: The Thracian Wars, ktorý napísal Steve Moore. Vo filme je slávny mýtický bojovník už len tieňom svojho dávneho ja. Putuje po Grécku ako žoldnier a predáva svoje služby za zlato. Svoju povesť už využíva len ako zastrašovanie pre nepriateľov. Jedného dňa spolu so svojou skupinou žoldnierov začne pomáhať tráckemu kráľovi vytrénovať jeho armádu. Keď však zistí, o čo kráľovi v skutočnosti ide, postaví sa mu na odpor. Poloboh sa teda musí stať opäť legendou a vstať z popola. Režíruje Brett Ratner a hrajú Dwayne Johnson Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan, John Hurt, Rebecca Ferguson a iní. Premiéra filmu je stanovená na 24. 7. 2014. Pár fotiek z natáčania nájdete tu.

Dwayne Johnson je Herkules v novom traileri aj s Barbarou Palvin!
Domov
Zdieľať
Diskusia