Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
včera 19. septembra 2024 o 21:30
Čas čítania 1:12
Adriana Královičová

Fontána na „Gotku“ sa premenila na mólo s Pil C-im či Emou Müller. Boli sme na exkluzívnej prehliadke značky Nehera

MÓDA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY MÓDNE ZNAČKY PIL C
Uložiť Uložené

Slovenská značka oslávila svoje 10. výročie veľkolepo. Na móle prekvapili známe tváre.

Boli sme na exkluzívnej prehliadke značky Nehera, ktorá sa konala na Námestí Slobody v Bratislave (známom aj ako gotko). Slovenská značka, ktorá prerazila aj v zahraničí, oslavuje 10. výročie.

V hľadisku nechýbali známe tváre slovenského showbiznisu ako Karolína Chomisteková, Mária Švarbová či Tamara Heribanová s manželom Branislavom Šimončíkom. 

Odporúčané
Nosiť Louis Vuitton už nie je také výnimočné ako obliekať si lokálnu značku, hovorí Yaksha. Poznáš slovenský brand Nehera? Nosiť Louis Vuitton už nie je také výnimočné ako obliekať si lokálnu značku, hovorí Yaksha. Poznáš slovenský brand Nehera? 5. decembra 2023 o 14:30
Zrod Nehery siaha do roku 1932, keď ju ešte v bývalom Československu založil Jan Nehera. V tomto čase značka stelesňovala remeselnú tradíciu československého textilného priemyslu. Dnes ju však poznajú a nosia ľudia v Amerike, Kórei či Austrálii, a to práve vďaka manželom Zdútovcom.

Bibiana a Ladislav sa o jej znovuzrodenie postarali v roku 1998, keď si ju zaregistrovali. Na novej identite brandu sa v roku 2013 podieľali slovenskí dizajnéri ako Boris Hanečka či Miro Sabo. Bibiana však so značkou mala celosvetové plány. 

Hneď v roku 2015 sa kolekcia Black Canvas na jar/leto dostala na parížsky fashion week, odvtedy na mólach hviezdi každoročne. V kolekcii jeseň/zima 2023 ready-to-wear, ktorú značka odprezentovala po covide, dominovala čierna farba, zaujímavé strihy a minimalistická estetika.

Prekvapenia na móle

Štvrtkový večer sa niesol vo veľmi elegantnej atmosfére. Pri vstupe nás čakal welcome drink a okolo fontány sme mierili na naše miesto. V hľadisku sme stretávali známe tváre, ktoré si prišli užiť exkluzívnu show.

Nehera si pre hostí pripravila naozaj mnoho prekvapení, a to rovno na móle. Módne kúsky predviedli Pil C, Ema Müller, Táňa Pahoufová, Krištof Králik či Liberty Simon. 

Kolekcia sa niesla v jemných farbách a dokonale prepracovaných strihoch. Medzi farbami vynikala béžová, červená, čierna aj tmavošedá. Našu pozornosť si získali aj doplnky ako topánky či kabelky. 

móda, celebrity, neheramóda, celebrity, neheramóda, celebrity, nehera
Zobraziť galériu
(3)

Nesklamali ani outfity hostí. Mnohí stavili na vkusné, elegantné looky, ktoré perfektne sedeli do prostredia aj do nálady na prehliadky. V galérii si pozrieš, ako vyzerala fotografka Mária Švarbová či influencerka Karolína Chomisteková. V komentári nám nezabudni napísať, ako sa ti páči nová kolekcia Nehery.

nehera, móda, celebritynehera, móda, celebritynehera, móda, celebritynehera, móda, celebrity
Zobraziť galériu
(5)
Anketa:
Čo hovoríš na prehliadku novej kolekcie slovenskej značky Nehera?
NÁDHERA!
Až tak ma neoslovila.
NÁDHERA!
89 %
Až tak ma neoslovila.
11 %
Domov
Zdieľať
Diskusia