Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2024 o 12:30
Čas čítania 3:23
Adriana Královičová

Ketamínová kráľovná Jasveen Sangha: smrtiacu dávku drog mala Mathew Perrymu predať práve ona. Jej Instagram preteká luxusom

Ketamínová kráľovná Jasveen Sangha: smrtiacu dávku drog mala Mathew Perrymu predať práve ona. Jej Instagram preteká luxusom
Zdroj: Instagram/@jasveen_s
ZAUJÍMAVOSTI MATTHEW PERRY
Uložiť Uložené

V L.A je to známa firma, ktorá sa pohybuje v celebritných kruhoch. Drogy predala aj Mathew Perrymu

Honosné večierky, luxusné oblečenie, private jety a celebritné kamarátstva. Jasveen Sangha na Instagrame pôsobí ako klasická hollywoodska celebrita, no za drahými kabelkami sa má skrývať nekalý biznis. Údajne pôsobí ako drogová dílerka v Los Angeles a v celebritných kruhoch je to „známa firma.“ Aj za to si vyslúžila prezývku ketamínová kráľovná.

V médiách sa jej meno začalo objavovať hneď ako vyplávalo na povrch, že bola jednou z piatich osôb obvinených v súvislosti s náhodným predávkovaním Matthewa Perryho v roku 2023. Na federálnom súde v Los Angeles pri výsluchu tvrdila, že je nevinná. Ako píše BBC, podľa súdnych záznamov ju z väzby prepustili po zložení kaucie vo výške 100 000 dolárov a odovzdaní pasu.

Matthew Perry, známy zo sitkomu Priatelia, zomrel vo vlastnom dome vo veku 54 rokov. Podľa informácií TMZ si bol Perry ešte v ten deň ráno zašportovať. Po dvojhodinovej hre pickleballu sa vrátil domov a poslal svojho asistenta niečo vybaviť. Práve asistent ho po návrate našiel už bez známok života vo vírivke a privolal záchranku.

V článku sa dočítaš, kto je celebritná dílerka Jasveen Sangha, komu všetkému údajne predávala drogy aj to, ako sa spojila s Matthewom Perrym. 

V Refresheri ti prinášame zaujímavý obsah každý deň. Ak sa ti naša tvorba páči a chceš podporiť redakciu, staň sa aj ty členom klubu Refresher+. Získaš tak neobmedzený prístup k prémiovému obsahu a mnohým ďalším benefitom.

 Matthew Perry, hollywood, ketamin, drogy
Zdroj: Instagram/@shotbyzanc

Odkiaľ sa pozná s Matthewom Perrym?

41-ročná Jasveen Sangha má dvojité občianstvo, a to americko-anglické. Jasveen nepochádza zo žiadnych skromných pomerov. Vyrastala na luxusnom predmestí Calabasas v Los Angeles, kde majú svoje honosné sídla postavené celebrity ako napríklad Kim Kardashian či Will Smith. Pre NY Post ju anonymný známy opísal ako pedantnú a usilovnú žiačku na strednej škole. Jej rodičia vlastnili franšízovú firmu. Jasveen sa prihlásila na Kalifornskú univerzitu v Irvine a potom odišla do Anglicka doštudovať MBA.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu 30. októbra 2023 o 15:00

Keď sa vrátila do Los Angeles, bola to vraj iná osoba. Za sebou už mala prvé plastické operácie. Predtým ako začala predávať drogy, rozbehla nechtové štúdio Stiletto Nail Bar, ktoré vraj skrachovalo.

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako prebiehal predaj drog americkému hercovi.
  • S akými celebritami bola v kontakte.
  • Čo našli vyšetrovatelia u nej doma.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 165946 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: Pizza v Oggi ZDARMA , Burger v Roxore ZDARMA alebo Poukázka v hodnotě 800 korun na nákup v 4camping
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia