Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2024 o 9:30
Čas čítania 6:55
Adriana Královičová

DJ Jimmy Pé odišiel žiť do Indie: Osobný šofér tu mesačne vyjde na 150 eur. Za krásny 3-izbák platím smiešnu sumu (Rozhovor)

DJ Jimmy Pé odišiel žiť do Indie: Osobný šofér tu mesačne vyjde na 150 eur. Za krásny 3-izbák platím smiešnu sumu (Rozhovor)
Zdroj: Jimmy Pé
HUDBA CESTOVANIE INDIA
Uložiť Uložené

„Boli sme nedávno s priateľmi na finedinigovej večeri. To najluxusnejšie jedlo stálo asi 10 eur.“ Prečítaj si, ako sa slovenskému dídžejovi žije v Indii. Z akých cien zostal prekvapený?

DJ Jimmy Pé dlhé roky bavil ľudí po celom Slovensku. So svojou hudbou sa však prebojoval ďaleko za hranice našej krajiny. Kratší čas trávil v Amerike, no nakoniec sa rozhodol pre Indiu, ktorá mu je podľa jeho slov bližšia. Celý svoj život tam dokumentuje aj prostredníctvom svojich vlogov. 

„Žáner, ktorý hrávam, má na Slovensku úpadok, ale v Indii si to extrémne idú. Je to šialené,“ hovorí v rozhovore pre Refresher.

Žije v meste Bangalúr, kde je podľa neho všetko extrémne lacné. Teda až na alko drinky. „Bývam v trojizbáku a mám dokonca aj upratovačku. Mesačne ma stojí bizarné peniaze,“ smeje sa Jimmy. 

V tomto článku si prečítaš:
  • Ktorú časť Indie ovláda ruská mafia. 
  • Ako si našiel byt a koľko ho mesačne stojí. 
  • Čo všetko bizarné už videl. 
  • Z čoho v Indii primárne žije.

„Indiu vnímame ako chudobnú krajinu. Málokto prezentuje jej luxusnejšiu stránku. Premýšľal som, že by som normálne začal organizovať zájazdy, kde by som ľuďom ukazoval úplne iné zážitky.

Ja sa osobne motám v takej partii, ktorá je vyššia trieda. Všetci okolo mňa majú bohaté rodiny, ale nefunguje to tu tak, že sú automaticky bohaté aj tie deti. Neopísal by som ich ako rozmaznané deti milionárov.

Odporúčané
Španielska dedina, do ktorej sa nedostaneš zo Španielska. Os de Civís riadia susedia s prezidentom, vstup je možný len s políciou Španielska dedina, do ktorej sa nedostaneš zo Španielska. Os de Civís riadia susedia s prezidentom, vstup je možný len s políciou 28. septembra 2024 o 9:30

Raz mi kamoš hovoril, že jeho otec si sám povedal, že zarobil dostatok peňazí, a prestal pracovať, pretože ich už nepotrebuje. Celkom by ma zaujímalo, čo to môže byť za suma peňazí, ak si toto niekto vie sám sebe povedať.“ (smiech) 

Napriek tomu, že sa pohybuje medzi vyššou vrstvou ľudí a občas dostane pozvánku aj na VIP influencerské párty, nevyhne sa ani najchudobnejším častiam. Ako sám vraví, nechápe, ako môže byť v Indii taký kontrast medzi jednotlivými životmi ľudí. 

„Keď idem hrať do luxusného hotela, po ceste idem pomedzi tie najchudobnejšie štvrte. Taký pohľad človeka pekne drží pri zemi.“ 

Jimmy Pé, India, hudba, dj, Slováci v zahraničí
Zdroj: Jimmy Pé
Bavia ťa rozhovory so Slovákmi, ktorí žijú v zahraničí? Staň sa členom klubu  Refresher+. 

Jimmy, ty nie si v Indii prvýkrát, však?

Áno, je to tak. V Indii som bol už dvakrát, pretože som tu mal turné. Minulý rok na jeseň som tu bol naposledy a ostal som iba mesiac v meste Bangalúr. Keď som videl, aký tu funguje život, klubová scéna, a hlavne akí sú tu ľudia, povedal som si, že si skúsim vybaviť víza a odídem sem žiť. 

Mojím plánom bolo zostať tu aspoň rok. Zvažoval som znovu aj USA, ale vybral som si Indiu. 

Ako ti napadlo, že budeš mať turné po Indii?

Hudba a tvorba, ktorej sa venujem a hrávam ju, tu extrémne fičí. Je dobré byť toho súčasťou a povedal by som, že je to na takej úrovni ako v Amerike. Je o to veľký záujem a hlavne, Indovia majú v kluboch neskutočný vibe. Vedia to roztočiť. Majú proste ten tanečný Bollywood v sebe. (smiech) Oni hneď tancujú. Na párty chodia primárne kvôli hudbe, tak je to aj v Amerike. To, ako slobodne tancujú, je krásne. Či je to techno, alebo diskotéka, slovo „vibe“ tu dostáva taký rozmer, aký doma nepoznáme. 

Odporúčané
Havajský ostrov Niihau je skrytý raj na zemi. Ľudia tu žijú zadarmo, dostaneš sa tam len za týchto podmienok Havajský ostrov Niihau je skrytý raj na zemi. Ľudia tu žijú zadarmo, dostaneš sa tam len za týchto podmienok 20. septembra 2024 o 9:30

Mal som kontakt na jedného dídžeja, ktorý tu robí brutálne akcie. Zoznámil ma aj s ostatnými ľuďmi a dnes tu mám už veľkú partiu známych, aj medzi producentmi. 

Byt si si hľadal ešte zo Slovenska? 

Kamarát z Indie mi ukázal, ako sa tu hľadajú byty. Bol som na nejakých obhliadkach a nakoniec som si na Facebooku našiel realiťáka. Ukazovali mi viacero bytov, ale našiel som jeden veľmi pekný a hneď som ho zobral. 

Pridaj sa do klubu REFRESHER+
Základné
5 €
Účtuje sa raz za 4 týždne
1,25 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Menej reklám
150 kreditov každé 4 týždne na nákup benefitov
Ročné - 17 %
60 € 50 €
Účtuje sa raz za rok
0,96 € / Týždeň
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Úplne bez reklám
2 000 kreditov ihneď na nákup benefitov
Zdieľanie článkov kamošom
Všetky možnosti predplatnéhoMám zľavový kód
Dokončením súhlasím s pravidlami a podmienkami portálu Refresher.
Pridaj sa do klubu REFRESHER+

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktorú časť Indie ovláda ruská mafia.
  • Koľko platí za 3-izbový byt pri centre mesta.
  • Čo mu v Indii chýba.
  • Aké bizarné veci už zažil.
  • Ako sa bavia Indovia na párty.
Dočítať článok
Máš už predplatné?
Prihlásiť sa
Dočítať článok
Poslať sms
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 162801 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Odomknúť cez SMS
Tento článok
Poslať sms Ako to funguje?
Všetky články na mesiac
🤩 Len 1,50€ navyše
POSLAŤ SMS Ako to funguje?
Po odomknutí získaš
Prístup ku prémiovým článkom
Prístup k benefitom
Napr.: PPV kód na Oktagon 62 , Životopis za pár minút s Kickresume ZDARMA alebo Pizza v Oggi ZDARMA
Zobraziť všetky (9)
Domov
Zdieľať
Diskusia