Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. júna 2024 o 14:17
Čas čítania 0:52
TASR

VIDEO: Kanye West pricestoval do Moskvy. Prišiel na oslavu známeho ruského dizajnéra Gošu Rubčinského

ZAHRANIČIE KANYE WEST MOSKVA RUSKO SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Americký raper Kanye West podľa ruských médií pricestoval do Moskvy.

Americký raper Ye, známy ako Kanye West, pricestoval v sobotu do Moskvy, informovali v nedeľu ruské médiá s odvolaním sa na ruskú producentku Janu Rudkovskú. „Kanye West je už v Moskve! To je skvelá správa, zostáva v centre hlavného mesta,“ napísala producentka na Telegram. Na krátkom videu v jej príspevku vidno rapera od chrbta v chodbe stanice metra Ochotnyj riad.

Štadión Lužniki, na ktorom mal údajne vystupovať, pre štátne médiá uviedol, že nemá informácie o prípadných koncertoch slávneho rapera. Podľa niektorých médií pricestoval na oslavu okrúhlych narodenín ruského dizajnéra Gošu Rubčinského (Gosha Rubchinskiy), a nie na koncert. Ye v decembri minulého roku vymenoval Gošu za kreatívneho riaditeľa svojej módnej značky Yeezy.

Západní umelci po rozpútaní vojny na Ukrajine prestali vystupovať v Rusku, pretože invázia Moskvy viedla k rozsiahlym americkým a európskym sankciám a obmedzeniam pre cesty do tejto krajiny.

Hudobníka sprevádza množstvo škandálov

Vyjadrenia Kanyeho Westa v Spojených štátoch v minulosti vyvolali množstvo škandálov. Na sociálnych sieťach mal tiež sériu antisemitských príspevkov a v jednom z rozhovorov priznal, že obdivuje Adolfa Hitlera. Vyjadril tiež obdiv prezidentovi Vladimirovi Putinovi.

Pre podobné výroky prišiel o spoluprácu so spoločnosťami Adidas a Gap. Na istý čas boli obmedzené aj jeho účty na sociálnych sieťach.

Späť
Zdieľať
Diskusia