Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2024 o 13:22
Čas čítania 1:18
Radoslava Juračková

Separ už predal vyše 15 000 lístkov na svoj najväčší koncert. Najdrahší vstup stojí takmer 400 eur

HUDBA HUDBA RAP RAPOVÁ SCÉNA SEPAR
Uložiť Uložené

„Za dva dni som vypredal halu veľkosti O2 Arény,“ teší sa raper.

Separ budúci rok chystá najväčší koncert svojej kariéry. Šou odpáli v septembri 2025 na Tehelnom poli v Bratislave. V stredu na Instagrame oznámil, že dva dni po spustení predaja vstupeniek vypredal už 50 percent kapacity štadiónu. Podľa jeho slov sa tento priestor rovná českej O2 Aréne, kde má mať tento rok koncert aj raper Rytmus.

Vstupenky sa prvé dva dni dali kúpiť len prostredníctvom kódu, ktorý mali k dispozícii tí fanúšikovia, ktorí si chceli lístky kúpiť prednostne. Ako píše na Instagrame, za prvých 40 minút predaja predal toľko lístkov, ako keby vypredal štadión Ondreja Nepelu. Na ňom má napríklad v novembri koncert jeho bývalá partnerka Tina.

V sérii úspechov z predaja však pokračoval a raperovi sa podarilo niečo, čo nemá na slovenskej scéne konkurenciu. „Potom nám z Ticketportalu došiel mail, že ešte žiadny domáci interpret v histórii nepredal toľko lístkov ako ja za jeden deň... Keď sme zistili, že sme za dva dni bezmála vypredali halu veľkosti O2 Arény a teda polovicu kapacity národného futbalového štadióna, vy**balo nám ističe,“ teší sa na Instagrame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SEPAR (@separ__dms)

O moshpit zónu príliš veľký záujem nie je

Svojim priaznivcom na záver príspevku poďakoval a zároveň oznámil, že od stredy si môžu kúpiť lístky už všetci, ktorí majú záujem. Bez ohľadu na to, či majú kód alebo nie. Upozorňuje však, že tí, ktorí chcú lístky na státie, by sa mali poponáhľať, pretože sú takmer vypredané. Priznal tiež, že zóna pre moshpity sa predáva najmenej, a povzbudil na kúpu tých, ktorí o ňu majú záujem. 

Odporúčané
REFRESHNI SI PLAYLIST: Nový album od Coldplay či emotívny videoklip Eminema, ktorý bude za pár mesiacov dedkom REFRESHNI SI PLAYLIST: Nový album od Coldplay či emotívny videoklip Eminema, ktorý bude za pár mesiacov dedkom 4. októbra 2024 o 11:00

Na instagramovej storke zároveň prezradil, že vstupenky sa rovnako dobre predávajú aj po oficiálnom spustení predaja. „Že ste tam za 12 minút nasekali ďalší liter, je podľa vás v pohode? Čo vám j**e? Let’s go!“

Ak máš záujem o lístok, začiatočná cena je 19,90 €. Pre tých, ktorí majú záujem o poriadnu párty, ktorá zahŕňa špeciálny vstup, drinky zadarmo, afterku a stretnutie so Separom, sú pripravené VIP lístky. Tie stoja takmer 400 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia