Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2024 o 15:36
Čas čítania 1:02
Radoslava Juračková

Konflikt medzi influencermi pokračuje. Tadeáš Kuběnka, Sugar Denny a Simona Tvardek sa navzájom obviňujú z krádeží

OSOBNOSTI BEEF ČESKO INFLUENCERI PSYCHIATRIA
Uložiť Uložené

Trojica kamarátov sa rozhádala po tom, čo Tadeáša pre zlý psychický stav hospitalizovali v psychiatrickej liečebni.

Konflikt medzi influencermi Tadeášom Kuběnkom a Sugar Denny pokračuje. Najnovšie sa po návrate z psychiatrie Tadeáš obul do svojej bývalej najlepšej kamarátky Simony Tvardek. Tá sa postavila na stranu Denisy, s ktorou tvoria spoločný podcast. Tadeáš na Instagrame tvrdí, že mu dlhuje peniaze.

Odporúčané
Influencera Tadeáša Kuběnku prepustili z psychiatrie. „Krásavica, ty si si tak nagrcala do úst,“ odkázal Sugar Denny po návrate Influencera Tadeáša Kuběnku prepustili z psychiatrie. „Krásavica, ty si si tak nagrcala do úst,“ odkázal Sugar Denny po návrate 29. mája 2024 o 14:56

V apríli sme ťa informovali o tom, že Tadeáša Kuběnku hospitalizovali na psychiatrii. O jeho zdravotnom stave v emotívnom videu informovala jeho mama a najlepšie kamarátky Sugar Denny a Simona Tvardek.

Ešte počas liečby sa však s kamarátkami rozhádal, čo mnohých prekvapilo. Po ukončení pobytu na psychiatrii avizoval, že doteraz sa na adresu bývalých kamošiek nevyjadroval, no v júni chcel celú kauzu v podcaste podrobne prebrať. Medzitým na Instagrame Denisa zverejnila bez dovolenia jeho diagnózu či súkromné správy.

Odporúčané
Český influencer skončil na psychiatrii. V emotívnom videu o jeho zdravotnom stave prehovorila aj Sugar Denny Český influencer skončil na psychiatrii. V emotívnom videu o jeho zdravotnom stave prehovorila aj Sugar Denny 16. apríla 2024 o 14:33

Tadeáš mal kradnúť peniaze, Denisa zasa voňavku za stovky eur

Najnovšie vracia úder Tadeáš. V podcaste Denisa so Simonou hovoria o tom, že im Tadeáš kradol peniaze. To influencera nahnevalo a zverejnil SMS komunikáciu so Simonou, kde od nej žiada 10-tisíc českých korún, ktoré jej dal údajne na nechty. „Ona je ako pes. Pol roka ležala u mňa na gauči a točila so mnou. Potom sa Tadík išiel liečiť a Simona si našla novú paničku,“ napísal na adresu Simony. Práve s ňou tvoril kamarátske duo ešte predtým, než spoznal Sugar Denny.

Tadeáš KuběnkaTadeáš KuběnkaTadeáš Kuběnka
Zobraziť galériu
(3)

V kontexte peňazí naráža aj na to, že Denisa sa vo videu sama priznala, že mu ukradla voňavku v hodnote približne 360 eur. Zdôvodnila to tým, že si chcela pripomenúť, ako vonia počas toho, čo je v liečebni. Zároveň však dodala, že flakón, ktorý ukradla, bol už takmer vypotrebovaný.

Domov
Zdieľať
Diskusia