Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. apríla 2024, 14:33
Čas čítania 0:48
Radoslava Juračková

Český influencer skončil na psychiatrii. V emotívnom videu o jeho zdravotnom stave prehovorila aj Sugar Denny

OSOBNOSTI ČESKO INFLUENCERI PSYCHIATRIA
Uložiť Uložené

Tadeáš Kuběnka je hospitalizovaný v liečebni. Stav opisujú ako psychózu.

Vo videu jeho zdravotný stav priznala mama a Tadeášove najbližšie kamarátky Simona Tvardek a Denisa Kouřilková, známa ako Sugar Denny.

Tadeáš má s influencerkou Sugar Denny podcast s názvom Kontroverzní. Pred pár dňami vyšla epizóda, v ktorej účinkovala len Denisa a nazývala ju poslednou. V novom videu priznala, že to bolo účelové, aby odviedli pozornosť od Tadeášovho zdravotného stavu.

Influencerov telefón a jeho sociálne siete momentálne spravuje jeho mama. Dôvodom jeho hospitalizácie je vyhorenie zo slávy a z úspechu. Video, v ktorom priznali Tadeášov zdravotný stav, bolo emotívne a jeho najbližší sa neubránili slzám.

Zároveň k téme hospitalizácie pristupovali vyhýbavo a nechceli priznať miesto, kde sa influencer lieči. O jeho stave však hovorili otvorene a viackrát zdôraznili, že ide o psychické problémy.

Instagramové príbehy predchádzali hospitalizácii

Deň pred zhoršením zdravotného stavu influencer pridal na sociálnu sieť sériu príbehov. Fanúšikom sa zdalo, že je vo videách zvláštny, správa sa neprirodzene a rozpráva z cesty. Jeho kamarátka vo videu tento stav opísala ako psychózu, pričom deň nato ho previezli do psychiatrickej liečebne.

Tadeášova mama vo videu hovorí, že jeho stav sa zlepšuje a že fanúšikov žiada o diskrétnosť a rešpekt vzhľadom na citlivosť udalosti.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tadeáš Kuběnka (@tadeaskubenkaa)

Späť
Zdieľať
Diskusia