Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
27. mája 2024 o 17:17
Čas čítania 0:48
Radoslava Juračková

Elon Musk tvrdí, že je mimozemšťan: „Nikto mi to neverí.“ Vraj ak bude môcť poskytnúť dôkazy, zverejní ich na Twitteri

OSOBNOSTI ELON MUSK TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV) TWITTER
Uložiť Uložené

Miliardár sa v skutočnosti narodil v Juhoafrickej republike, hoci on tvrdí, že jeho pôvod je mimozemský.

V Paríži od 22. do 25. mája prebiehala významná konferencia VivaTech, na ktorej sa zúčastnil aj podnikateľ a miliardár Elon Musk. V minulosti ľudí už šokoval tvrdeniami, že je z iného sveta a podľa jeho slov je mimozemšťan. Na túto tému sa ho na konferencii spýtal aj moderátor, informuje Daily Star.

Verí vám niekto, že ste mimozemšťan?“ spýtal sa moderátor. „Áno som mimozemšťan. Stále to ľuďom hovorím, no nikto mi neverí,“ odpovedal s úsmevom podnikateľ počas videohovoru s moderátorom. Musk zároveň dodal, že ak by mohol poskytnúť dôkaz o svojom mimozemskom pôvode, urobil by to na svojej sociálnej sieti X (predtým Twitter), ktorú vlastní. Miliardár sa však v skutočnosti narodil v Transvaale v Juhoafrickej republike v roku 1971, pričom má americké aj kanadské občianstvo.

Elon Musk.
Elon Musk. Zdroj: TASR/AP/Jae C. Hong

Elon Musk je známy svojimi kontroverznými vyjadreniami a správaním. Najnovšie jeho firma Neuralink pracuje na čipoch, ktoré sa budú dať implantovať do mozgu. Prvý pokus už majú za sebou, no implantácia neprebehla bez komplikácií. Pacient bol však mimo ohrozenia života.

Odporúčané
Musk priznal, že pri implantovaní čipu do mozgu človeka nastali problémy. Ubezpečil, že pacient je mimo ohrozenia života Musk priznal, že pri implantovaní čipu do mozgu človeka nastali problémy. Ubezpečil, že pacient je mimo ohrozenia života 10. mája 2024 o 11:52

Sociálna sieť X, ktorú Musk vlastní, je zasa priestorom absolútnej slobody. Takmer vôbec na nej neexistuje cenzúra, vo veľkom tam používatelia zdieľajú porno či iný explicitný obsah. Najnovšie plánujú skryť aj lajky, aby nikto nezistil, čo sa používateľom páči.

Odporúčané
Twitter prichádza so zásadnou zmenou, ktorá ochráni súkromie. Už nikto nezistí, že lajkuješ explicitný obsah Twitter prichádza so zásadnou zmenou, ktorá ochráni súkromie. Už nikto nezistí, že lajkuješ explicitný obsah 24. mája 2024 o 17:50
Domov
Zdieľať
Diskusia