Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2014, 17:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Už o mesiac začínajú MS v hokeji 2014

ŠPORT SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Presne o mesiac, teda 9. mája, sa opäť rozpúta hokejový ošiaľ. MS 2014 sa odohrajú v Bielorusku, ktoré bude hostiť túto udalosť historicky prvýkrát.

Presne o mesiac, teda 9. mája, sa opäť rozpúta hokejový ošiaľ. Tentokrát to bude v podobe Majstrovstiev sveta, ktoré síce svojou prestížnosťou trochu za olympijskými hrami zaostávajú, no určite sú pre hokejový svet atraktívne. MS 2014 sa odohrajú v Bielorusku, ktoré bude hostiť túto udalosť v seniorskom podaní historicky prvýkrát.

A-SKUPINA

Už o mesiac začínajú MS v hokeji 2014

B-SKUPINA

Už o mesiac začínajú MS v hokeji 2014

16 mužstiev bolo rozdelených do dvoch 8-členných skupín. Do štvrťfinále potom postúpia 4 najlepšie tímy zo základnej časti. Vyraďovacia fáza sa však bude hrať "krížovým" spôsobom a nie v rámci základných skupín, ako tomu bolo v predošlých MS. Spolu sa v dvoch arénach, s kapacitou 8000 a 15000 miest, odohrá 56 stretnutí. Ceny lístkov na základnú časť sa pohybujú v rozmedzí 6-50€ (podľa arény a sektoru). Vo vyraďovacej fáze sa začínajú ceny lístkov na 25€. Vstupenka znamená pre držiteľa zároveň vstupné vízum do krajiny.

Čižovka-Arena (kapacita 8000 miest)

Už o mesiac začínajú MS v hokeji 2014

Minsk-Arena (kapacita 15000 miest)

Už o mesiac začínajú MS v hokeji 2014

Všetkých samozrejme najviac zaujíma, ako sú na tom naši chlapci. Na približnú zostavu si budeme ešte minimálne týždeň počkať, keďže všetko sa bude odvíjať od toho, koľkí Slováci sa prebojujú do playoff NHL. V kádri však bude podľa všetkého dominovať zastúpenie Slovanistov. Nie len hráči, ale aj Pán (áno, s veľkým P) tréner Vůjtek bude mať skutočne ťažkú úlohu, a to získať stratenú dôveru z nie práve podarených Olympijských hier v Soči. Našich reprezentantov čaká debutový zápas na turnaji s bratmi, Čechmi, 9.mája o 19:45.

Zaspomínajme na zlaté časy ...

Všetkým internetovým hokejovým profesionálom, trénerom, rozhodcom a taktikom by som chcel na záver  pripomenúť, že na ich analýzy, vízie a závery je ešte priskoro.

Domov
Zdieľať
Diskusia