Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. apríla 2024, 9:30
Čas čítania 0:50
Karolína Uličná

Milionársky krst pri Bratislave vyzeral ako festival slovenských celebrít. Nechýbali kolotoče, luxusný catering a obrovský kaštieľ

OSOBNOSTI SLOVENSKO ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

V známom kaštieli neďaleko Bratislavy sa konal prominentný krst dievčatka menom Marína. Kto však túto udalosť zorganizoval a kto sú jeho rodičia, ostáva tajomstvom.

Na krste malej Maríny to vyzeralo ako na celebritnom festivale. Nechýbali ani kolotoče, vystúpenia rôznych celebrít a luxusný catering v obrovskom kaštieli neďaleko Bratislavy, informuje Pluska. Art Hotel Tomášov je u celebrít dobre známy. Vydávala sa tam Adela Vinczeová či Ivana Gáboríková.

Odporúčané
Dievča 10 rokov falšovalo vysvedčenia. Keď to jeho rodičia zistili, dalo ich zabiť Dievča 10 rokov falšovalo vysvedčenia. Keď to jeho rodičia zistili, dalo ich zabiť 11. apríla 2024, 9:30
Odporúčané
Týždeň som skúšala v spánku podprahové (subliminal) správy, ktoré mi mali zlepšiť život. Dostala som chrípku Týždeň som skúšala v spánku podprahové (subliminal) správy, ktoré mi mali zlepšiť život. Dostala som chrípku 10. apríla 2024, 12:30
Odporúčané
Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca Český kanibal zabil 5 žien, ďalších 18 znásilnil, genitálie obete zjedol s horčicou. Vo vyšetrovateľovi našiel chýbajúceho otca 10. apríla 2024, 12:00

Zábery z milionárskeho krstu pridávala na Instagram Romana Tabák či najstaršia dcéra Borisa Kollára Alexandra. Kto však túto udalosť zorganizoval a kto sú rodičia malej Maríny, ostáva tajomstvom.

kastiel Tomášov
Zdroj: Wikimedia (Creative Commons)/Picasa

Luxusný program 

Okrem prominentného guest listu sa aj na pódiu objavili mnohé známe mená. Vystúpila Mária Čírová či skupina Maxim Turbulenc (známa najmä pesničkou Jede, jede mašinka). Na oslave nesmel chýbať ani dresscode. Obrovský pozemok pred kaštieľom premenili na zábavný park plný kolotočov, kde sa hostia mohli zabávať na autodráhe či labutiach.

Výnimočné rodinné udalosti sa spájajú s výnimočnými oslavami. Art Hotel Kaštieľ je pripravený splniť aj takéto očakávania. Určite budú patriť k nezabudnuteľným zážitkom, na ktoré budete roky spomínať, a nikdy nezapadnú prachom zabudnutia. Pripravíme vám aj interaktívny program spojený s atrakciami v areáli kaštieľa a blízkom okolí. Oslava v romantickom prostredí štýlových interiérov je jedinečným darom a prejavom úcty,“ píše sa na stránke kaštieľa.

V kaštieli sa počas bežných otváracích hodín nachádza aj reštaurácia, wellness a ubytovanie, ktorého cena sa pohybuje od 120 € na noc.

Domov
Zdieľať
Diskusia