Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. apríla 2024, 9:30
Čas čítania 6:39
Lukáš Čelka

Dievča 10 rokov falšovalo vysvedčenia. Keď to jeho rodičia zistili, dalo ich zabiť

ZAUJÍMAVOSTI VRAHOVIA VRAŽDY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Jennifer Pan bola v očiach svojich rodičov vzorné dievča. Ale iba dovtedy, kým nezistili, že žije dvojitý život.

Jennifer Pan bola v očiach svojich rodičov vzorné dievča. Mala výborné študijné výsledky, k autoritám sa správala slušne a s rešpektom a namiesto toho, aby sa pofľakovala po rôznych večierkoch ako jej rovesníci, všetok voľný čas investovala do mimoškolských aktivít.

Učila sa hrať na klavíri, chodila na hodiny krasokorčuľovania a zdokonaľovala sa v bojových umeniach. Jednoducho povedané: celú svoju mladosť obetovala vidine úspešnej budúcnosti, presne tak, ako si to želali jej rodičia.

Všetko to úsilie a odpieranie si zábavy sa dievčaťu nakoniec štedro vyplatilo – dostalo štipendium na prestížnej vysokej škole. Jennini rodičia sa nadúvali od pýchy, keď im oznámila, že školu úspešne absolvovala a nastúpila do práce. Lenže potom prišiel šok.

„Dokonalá“ dcéra v skutočnosti nebola ani zďaleka taká vzorná a šikovná, za akú sa vydávala. Žila totiž dvojitý život. Jennifer si všetky svoje úspechy vymýšľala. Pravdou bolo, že nedokončila ani strednú školu.

Keď rodičia zistili, že dievča takmer desať rokov falšovalo vysvedčenia a ešte k tomu im aj tajilo, že má partnera, zažili tvrdý stret s realitou. Nespoznávali vlastného potomka. Rozhnevaní zobrali svojej dospelej dcére mobil aj notebook, ktorý jej kúpili, ešte keď študovala, a zakázali jej stretávať sa s priateľom.

Odporúčané
Mrazivá legenda z dejín justície: duch ženy sa vrátil zo záhrobia, aby usvedčil jej vraha Mrazivá legenda z dejín justície: duch ženy sa vrátil zo záhrobia, aby usvedčil jej vraha 22. apríla 2024, 12:30

Jennifer sa však nemienila vzdať svojej lásky za žiadnu cenu. S pomocou partnera preto zosnovala diabolský plán: zaplatila nájomným vrahom, aby zabili jej vlastných rodičov. Plán sa však dievčaťu vydaril len spolovice. Na rozdiel od matky otec brutálny útok prežil. Ešte horšie než vysoký trest, ktorý dcére za ohavný čin naparil súd, bolo, keď sa mu po tom všetkom musela pozrieť do očí. 

Predtým však, než si rozpovieme šokujúci príbeh Jennifer Pan a pokúsime sa zistiť, čo ju priviedlo k takému ohavnému činu, akým je vražda vlastných rodičov, radi by sme ti pripomenuli, že tvoriť kvalitný obsah môžeme len vďaka našim predplatiteľom. Ak sa ti naše články o najhorších vrahoch na svete páčia, podporiť nás môžeš vstupom do klubu Refresher+.

Pevné základy pre úspešný život

Jennifer Pan sa narodila 17. júna 1986 v mestečku Markham v kanadskom Ontáriu. Jej matka Bich Ha Pan a otec Huei Hann Pan pochádzali z Vietnamu. V roku 1979 sa však rozhodli opustiť svoju vlasť a utiecť do Kanady, kde začali nový život, píše Ati.

Manželia Panovci sa zamestnali vo fabrike na výrobu autodielov Magna International. Celý život tvrdo pracovali, aby svojim deťom dokázali zabezpečiť lepšiu budúcnosť. Objektívne sa im to aj darilo. Z výplat si dokázali nasporiť až 200-tisíc dolárov (približne 180-tisíc eur, pozn. red.), kúpiť veľký dom a dve autá: jedno značky Lexus a druhé Mercedes.

Jennifer Pan.
Jennifer Pan. Zdroj: Youtube/@JCS – Criminal Psychology

Ako píše portál Toronto Life, Jennifer odmalička viedli k disciplíne. Keď mala štyri roky, zapísali ju na hodiny klavíra, neskôr k nim pridali aj tréningy krasokorčuľovania.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 157608 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Kedy a prečo začali s Jennifer problémy v škole.
  • Čo si o Jenniferiných rodičoch myslela jej spolužiačka.
  • Prečo dievča klamalo rodičom, že ho prijali na vysokú školu.
  • Aký trest dal otec Jennifer, keď zistil, že mu klamala.
  • Prečo sa dievča rozhodlo dať zabiť svojich rodičov. 
  • Ako policajti odhalili Jennifer.
  • Či mala výchova dievčaťa nejaký vplyv na jeho hrozné činy. 
Domov
Zdieľať
Diskusia