Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2014, 19:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Channing Tatum a Mila Kunis feat. Matrix v rozkvete, sleduj trailer pre Jupiter Ascending

FILMY A SERIÁLY CHANNING TATUM MATRIX MILA KUNIS
Uložiť Uložené

Mila Kunis a Channing Tatum prichádzajú v ďalšom traileri pre sci-fi snímku Jupiter Ascending od súrodencov Wachowskich, ktorí nám priniesli okrem iného aj Matrix. Konečne máme podarené zábery, no bude to stačiť?

Channing Tatum a Mila Kunis feat. Matrix v rozkvete, sleduj trailer pre Jupiter Ascending

Boom. Krásny vizuál, zvláštne trailery, ktoré vás nedokážu dostatočne zaujať a k tomu Mila Kunis a Channing Tatum z Narnie. Nakoniec, miešanie zvieracej a ľudskej DNA bude vo filme zohrávať asi väčšiu úlohu. Aspoň, že gadgety vyzerajú sľubne. Netreba ale podliehať panike, stále sú to súrodenci Wachowski, ktorých filmy mám osobne veľmi rád a zatiaľ ma nesklamali, tak dúfam, že to nebudú meniť, aj keď tu majú k tomu celkom dobre nakročené. 

Príbeh Jupiter Ascending sa odohráva v ďalekej budúcnosti, kedy žije ľudstvo pod dohľadom vyvinutejších bytostí z vesmíru, ktoré radi experimentujú s ľudskou krvou s cieľom získať silnejších jedincov. Keď kráľovná vesmíru zistí, že mladá žena menom Jupiter Jones má takú istú DNA ako ona, rozhodne sa ju zlikvidovať, keďže pre ňu predstavuje hrozbu. Najatý vrah Caine sa však do svojho cieľa zamiluje a pridá sa na jej stranu. Originálne, že? Nakoniec to pozlátko ale do seba môže celé zapadať. Dosť ale rečí, čekujte druhý trailer a dajte nám vedieť, čo si o tom myslíte. Mám ale dojem, že Speed Racer je stále nad Cloud Atlasom a pravdepodobne aj nad týmto.

V hlavných úlohách uvidíme prehypovanú Milu Kunis a čoraz žiadanejšieho playboya Channinga Tatuma. V úlohe mentora a ochrancu sa objaví Sean Bean (tak schválne, zomrie aj tu? Postava na to potenciál má, eh). Premiéra je predbežne stanovená na 25. júla 2014.

Channing Tatum a Mila Kunis feat. Matrix v rozkvete, sleduj trailer pre Jupiter Ascending
Domov
Zdieľať
Diskusia