Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. marca 2024, 17:55
Čas čítania 1:20
Richard Balog

Značka MSCHF predstavila ďalšiu bizarnú obuv. Za upravenú verziu ikonických timberlandov si pýtajú 400 dolárov

Značka MSCHF predstavila ďalšiu bizarnú obuv. Za upravenú verziu ikonických timberlandov si pýtajú 400 dolárov
Zdroj: MSCHF
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Tvárou reklamnej kampane je legendárny režisér Spike Lee.

Umelecký kolektív MSCHF (vyslovuj „mischief“) opäť predstavil bláznivú obuv. Po ikonických obrovských červených gumákoch, ktoré pobláznili Instagram, newyorská značka tentoraz upravila ikonickú siluetu pracovnej obuvi Timberland 6 Inch, ktorá je úzko spätá najmä s rapovou kultúrou.

Ako prvý ukázal novinku na Instagrame dizajnér Don C, ktorý v minulosti spolupracoval s Kanyem Westom a Virgilom Ablohom. Spoločnosť MSCHF neskôr odhalila oficiálne zábery a prezradila všetky detaily vrátane dátumu vydania a ceny. 

Odporúčané
MSCHF uvádza na trh mohutné topánky inšpirované rozprávkou Astro Boy. Už teraz pobláznili Instagram, kúpiš ich za 350 dolárov MSCHF uvádza na trh mohutné topánky inšpirované rozprávkou Astro Boy. Už teraz pobláznili Instagram, kúpiš ich za 350 dolárov 8. februára 2023, 11:49
Newyorská značka tentoraz upravila ikonickú siluetu pracovnej obuvi Timberland 6 Inch, ktorá je úzko spätá najmä s rapovou kultúrou.
Newyorská značka tentoraz upravila ikonickú siluetu pracovnej obuvi Timberland 6 Inch, ktorá je úzko spätá najmä s rapovou kultúrou. Zdroj: MSCHF

Silueta novej obuvi s podpisom MSCHF sa nápadne podobá na spomínané Timberland 6 Inch v svetlohnedom vyhotovení „Wheat“, avšak v typickom móde umeleckého kolektívu posunutom do prehnaných rozmerov.

Verzia MSCHF 2x4 obracia vzor vrúbkovanej podrážky na vrchnú časť, pričom jeho variáciu aplikuje aj na jazyk a zároveň rozšíruje dezén až do oblasti prstov a päty. Všetko v jednoliatom charakteristickom odtieni. 

Na iných miestach obuvi MSCHF „Timbs“ nájdeš niekoľko ďalších detailov v luxusnom štýle, ktoré môžu osloviť fanúšikov oficiálnej spolupráce medzi značkou Timberland a módnym domom Louis Vuitton z poslednej kolekcie.

Tvárou kampane je legendárny režisér Spike Lee, ktorý má vo svojom portfóliu filmy ako Malcolm X, He Got Game, Inside Man či BlacKkKlansman, ale aj množstvo reklám s Michaelom Jordanom, Michaelom Jacksonom alebo firmou Nike.

Newyorská značka tentoraz upravila ikonickú siluetu pracovnej obuvi Timberland 6 Inch, ktorá je úzko spätá najmä s rapovou kultúrou.MSCHF, Spike LeeMSCHF, Spike LeeMSCHF, Spike Lee
Zobraziť galériu
(8)

Z tohto pohľadu ide o perfektnú voľbu pre ďalší virálny úspech a rast značky MSCHF. Ktorý známy umelec predsa lepšie reprezentuje pouličnú kultúru a mesto New York ako jeden z najväčších fanúšikov basketbalového tímu Knicks?

Obuv MSCHF 2x4 bude v predaji v online obchode od 19. marca za 400 dolárov. Podľa ohlasov na sociálnych sieťach predpokladáme, že o tento originálny produkt bude enormný záujem zo strany zberateľov aj resellerov, ktorí plánujú na obuvi poriadne zarobiť. Ak ťa silueta MSCHF 2x4 zaujala, nastav si upozornenie na webe a priprav si veľmi rýchle prsty.

Anketa:
Čo hovoríš na tieto extravagantné „timby“ za 400 dolárov?
HOT HOT HOT
Nie, ďakujem
HOT HOT HOT
21 %
Nie, ďakujem
79 %
Odporúčané
Beyoncé pokorila ďalší rekord. Tentoraz ovládla rebríček najlepších country skladieb s hitom Texas Hold ’Em  Beyoncé pokorila ďalší rekord. Tentoraz ovládla rebríček najlepších country skladieb s hitom Texas Hold ’Em 21. februára 2024, 11:23

Značka MSCHF vznikla v roku 2016 ako umelecký kolektív so sídlom v Brooklyne v New Yorku. Tím MSCHF odvtedy vytvoril širokú škálu umeleckých diel, ako napríklad sériu fotografií nôh generovaných AI, ale aj originálnych módnych produktov vrátane vlnovkových tenisiek pripomínajúcich Vans Old Skool či kontroverzných červených veľkých gumových topánok.

Domov
Zdieľať
Diskusia