Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2023, 11:49
Čas čítania 0:49
Adriana Královičová

MSCHF uvádza na trh mohutné topánky inšpirované rozprávkou Astro Boy. Už teraz pobláznili Instagram, kúpiš ich za 350 dolárov

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Topánky vďaka svojmu jedinečnému dizajnu rozvírili sociálne siete.

MSCHF pod konceptom MSCHF Sneakers uvádza na trh mohutné červené topánky. Ak si fanúšik odvážnych doplnkov, už 16. februára ich môžeš kúpiť za 350 dolárov. Aj keď značka inšpiráciu animovanou rozprávkou verejne nepriznáva, fanúšikovia si ju hneď všimli. Pripomínajú im čižmy, ktoré nosila postavička z animovaného seriálu Astro Boy. 

topánky,móda
Zdroj: MSCHF

Na trh sa dostanú síce neskôr, na sociálnych sieťach sa však už teraz stali virálne. Komentujúci, samozrejme, stihli pridať k „šialenému" modelu pár vtipných obrázkov. Niektorí dizajnu nechápu, no podľa komentárov na sociálnych sieťach sa zdá, že si našli mnoho nadšencov. „Ak mi ich pošlete, budem ich nosiť každý deň,“ komentuje fanúšička Zaysadilla na Twitteri. „Inovatívne, vybočujú z normálu! Ak si myslíš niečo iné, je to len tvoja nenávisť,“ zastáva si na Instagrame značku fanúšik Coolerthanopps. 

Fanúšikovi topánky pripomínajú vyfúknutý balón.
Fanúšikovi topánky pripomínajú vyfúknutý balón. Zdroj: Twitter (@YoBoyDex)

„Obrovské čižmy určite posúvajú hranice dizajnu. Hlavne z technického hľadiska, pretože sú skutočné veľké. Sú vyrobené z kvalitného materiálu, hodia sa aj do dažďa. Vnímame ich ako experiment,“ hovorí vedúci obchodu Greenberg pre High Snobiety. 

Odporúčané
TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky 19. apríla 2024, 11:00

Obrovské červené topánky preslávila animovaná postavička Astro Boy v rovnomennom animovanom seriáli z roku 1952. Seriál sa vysielal až 16 rokov a v rámci kinematografie ide o významne kultúrne dielo. Topánka od MSCHF má podobne jednoduchý dizajn. Je hladká a úplne bez detailov. Logo značky MSCHF nájdeš na podrážke.

MSCHF,topánky,módaMSCHF,topánky,módaMSCHF,topánky,obuvMSCHF,topánky,obuv
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia