Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. februára 2024, 11:23
Čas čítania 1:20
Richard Balog

Beyoncé pokorila ďalší rekord. Tentoraz ovládla rebríček najlepších country skladieb s hitom Texas Hold ’Em

Beyoncé pokorila ďalší rekord. Tentoraz ovládla rebríček najlepších country skladieb s hitom Texas Hold ’Em
Zdroj: AP Photo/Andrew Harnik, File
HUDBA BEYONCÉ HUDBA
Uložiť Uložené

Bey ukazuje, že nemá najmenší problém so žiadnym žánrom. Ako sa ti páči jej novinka?

Beyoncé opätovne dokazuje, že patrí medzi najväčšie umelkyne všetkých čias. Hviezdna speváčka tentoraz opustila svoj žáner a ohlásila nový album v štýle country, ktorý by mal byť dostupný na streamovacích platformách už 29. marca.

Novinku Renaissance Act II oznámila prostredníctvom reklamy na Super Bowle. Ide o druhú časť z trilógie, ktorú si Bey pre svojich fanúšikov pripravila, informuje BBC.

Svetlo sveta zatiaľ uzreli dve skladby, a to 16 Carriages a Texas Hold ’Em, pričom druhá uvedená ihneď ovládla rebríček Hot Country Songs od Billboardu.

Odporúčané
KVÍZ: Ktorý bol prvý album Travisa Scotta či Drakea? Priraď názvy debutov k správnym interpretom KVÍZ: Ktorý bol prvý album Travisa Scotta či Drakea? Priraď názvy debutov k správnym interpretom 19. januára 2024, 13:30

Podľa údajov spoločnosti Luminate zaznamenala skladba Texas Hold ’Em v prvom týždni naozaj obrovské čísla – 19,2 milióna oficiálnych streamov, 4,8 milióna poslucháčov vo všetkých formátoch a v USA sa jej predalo 39 000 kusov. Singel 16 Carriages v tom istom čase nazbieral 10,3 milióna streamov, 90 000 v rádiovom dosahu a 14 000 predaných kusov.

Prvenstvo Texas Hold ’Em v rebríčku Hot Country Songs zabezpečili Beyoncé ako sólovej interpretke prvé miesto v siedmich rebríčkoch spoločnosti Billboard: Hot 100, Hot Country Songs, Hot Dance/Electronic Songs, Hot Gospel Songs, Hot Latin Songs, Hot R&B Songs a Hot R&B/Hip-Hop Songs. Je jedinou interpretkou, ktorá sa v tejto kombinácii rebríčkov umiestnila na prvom mieste.

Viac prvenstiev ako Beyoncé má na svojom konte len Justin Bieber, ktorý viedol viac rebríčkov, a to osem z celkovo štrnástich, ktoré pravidelne vytvára Billboard.

Nižšie si ešte raz vychutnaj novinku Texas Hold ’Em s dokonalou južanskou, respektíve texaskou atmosférou, keďže Texas je rodiskom slávnej speváčky. Už teraz sa tešíme na celý album Renaissance Act II a dúfame v to, že Beyoncé opäť vyrazí na celosvetové turné, možno aj so zastávkou v Prahe alebo vo Viedni.

Odporúčané
Beyoncé ohlásila nový album. Dve skladby už stihla zverejniť Beyoncé ohlásila nový album. Dve skladby už stihla zverejniť 12. februára 2024, 18:30

Beyonce Giselle Knowles, známa ako Beyoncé, je úspešnou americkou speváčkou, umelkyňou a podnikateľkou, ktorá začala svoju hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny’s Child. Ako sólová interpretka vydala 7 albumov, získala 32 cien Grammy a patrí medzi najpočúvanejších umelcov v 21. storočí. V súkromnom živote tvorí pár s raperom Jay-Z-m, s ktorým má tri deti, a to Blue Ivy a dvojičky Sir a Rumi.

Domov
Zdieľať
Diskusia