Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. februára 2024, 18:30
Čas čítania 0:30
Barbora Adamkovičová

Beyoncé ohlásila nový album. Dve skladby už stihla zverejniť

HUDBA BEYONCÉ SUPER BOWL
Uložiť Uložené

Ide o druhé pokračovanie z celkovo trojčlenného diela.

Dátum vydania nadväzujúceho albumu svetovej senzácie Beyoncé je zverejnený. Stalo sa tak počas reklamy na víkendovom Super Bowle. Na ošiaľ fanúšikov sa hviezda pozerala z tribúny. Ďalšia štúdiová platňa by mala vyjsť už 29. marca, informuje portál Complex.

Speváčka za pilotný album minulý rok vyhrala svoju 32. cenu Grammy, čím úplne prepísala históriu. Dovtedy rekordný počet držal britsko-maďarský dirigent sir Georg Solti. 

Táto nahrávka nesie názov Renaissance Act II a je pokračovaním jej megaúspešného albumu Renaissance z roku 2022. „Sú pripravení. Pustite novú hudbu,“ vraví speváčka na konci videa, ktoré bolo živo odvysielané počas finálového zápasu amerického futbalu. Následne potom zverejnila dvojicu nových skladieb na všetkých streamovacích platformách.

Ide o druhú časť z trilógie, ktorú si Queen Bey pre svojich fanúšikov pripravila, informuje BBC. Novozverejnené piesne si môžeš vypočuť tu:

Domov
Zdieľať
Diskusia