Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2024, 11:57
Čas čítania 1:18
Karolína Uličná

Fanúšikovia zosnulého Juice WRLD-a sú pobúrení. Raperova bývalá frajerka predáva jeho oblečenie na Onlyfanse za tisíce eur

OSOBNOSTI RAP SMRŤ
Uložiť Uložené

Exfrajerka zosnulého rapera rozpredáva jeho šatník vrátane mikín, šperkov či okuliarov. V minulosti zverejnila na Onlyfanse aj ich spoločné erotické video, a to len za 30 dolárov.

Ally Lotti, bývalá priateľka zosnulého rapera Juice WRLD-a, sa stala terčom kritiky. Na jej Onlyfanse totiž predáva raperovo oblečenie. Na profile zverejnila dlhý zoznam pozostávajúci z rôznych položiek z jeho šatníka, medzi nimi napríklad kabáty, mikiny, bundy, ale aj doplnky ako perly, batoh či okuliare. Ceny sa pohybujú v rozmedzí od 75 až do 3 000 dolárov.

Najdrahším kúskom je Juiceova bunda z limitovanej spolupráce Supreme x Louis Vuitton, informuje Hot New HipHop. V jednej zo správ medzi ňou a jej fanúšikom na Onlyfanse píše, že o kúpu predmetu majú záujem viacerí.

Niektorí raperovi fanúšikovia sú však, naopak, zhrození. „Nikto sa od jeho smrti k nemu nesprával tak neúctivo ako práve ona,“ píše jeden z kritizujúcich. Používatelia jej vyčítajú, že sa na ňom snaží zarobiť. Druhá strana, naopak, hovorí, že „jednoducho predáva oblečenie, ktoré by inak vyhodila“.

Bohužiaľ, to však nie je prvýkrát, čo ju ľudia kritizovali za zlé zaobchádzanie s vecami po zosnulom raperovi. K jej neúctivému správaniu sa vyjadril aj Juice WRLD-ov kamarát – chicagsky raper 600 Breezy„Vidím, čo sa deje s jeho bývalou. Tvrdia, že sa vzdala jeho hodiniek, kabátov a búnd.  Do pr*ele!“ vyjadril sa rozhorčene.

Odporúčané
REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta 26. apríla 2024, 11:00

V januári dokonca zverejnila na Onlyfanse erotické video medzi ňou a Juiceom, ktoré si mohli používatelia odomknúť za 30 dolárov. Nikto nepotvrdil, či je to naozaj tak. V príspevku na sieti X (predtým Twitter) však pridala komentár, ktorý tomu nasvedčuje.

„Hackeri sa mi snažia vyhrážať únikom mojej starej sexuálnej nahrávky s mojím bývalým snúbencom Juice WRLD-om. Zverejním to sama. Nemôžem uveriť, že to skutočne dám von, ale už sa nemôžem dať zastrašovať,“ napísala Lotti

Mladý raper zomrel ešte v roku 2019 po predávkovaní silnými liekmi proti bolesti, ktoré obsahujú opioidy. Vtedy 21-ročný Juice WRLD utrpel záchvat počas policajnej prehliadky svojho súkromného lietadla, keď pristálo na letisku v Chicagu, a neskôr zomrel v nemocnici.

Domov
Zdieľať
Diskusia