Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2024, 8:39
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

Šógun od Disney+ láme rekordy sledovanosti. Ľudia šalejú zo skvelého historického príbehu, aký tu už dlho nebol

Šógun od Disney+ láme rekordy sledovanosti. Ľudia šalejú zo skvelého historického príbehu, aký tu už dlho nebol
Zdroj: DIsney+
FILMY A SERIÁLY DISNEY+ SHŌGUN
Uložiť Uložené

Disney+ má v rukáve nový hit. Vraj je to najlepší seriál roka.

Desaťdielna miniséria Šógun spoločnosti FX, epická sága o vojne, vášni a moci odohrávajúca sa vo feudálnom Japonsku, zaznamenala za prvých šesť dní od svojho uvedenia na Hulu a Disney+ celosvetovo 9 miliónov pozretí.

Odporúčané
Romantický seriál One Day od Netflixu ti zlomí srdce (Recenzia) Romantický seriál One Day od Netflixu ti zlomí srdce (Recenzia) 7. marca 2024, 9:00

Čitatelia Refresheru už vedia, že ide o kvalitný historický seriál s vynikajúcimi produkčnými hodnotami a so skvelými hercami. Zdá sa, že to oceňuje veľké množstvo divákov. V USA je Šógun najsledovanejším seriálom FX v histórii, tesne pred druhou sériou seriálu Medveď (The Bear).

Celosvetovo je seriál číslom 1 medzi premiérovými seriálmi v kategórii pre dospelých. Prvé tri časti seriálu Šógun, ktorý natočili podľa bestsellera Jamesa Clavella, sú teraz k dispozícii na Disney+, pričom nová časť bude k dispozícii každý utorok až do 23. apríla.

Odporúčané
Má to byť najlepší seriál roka. Videli sme prvé dve časti Šóguna z feudálneho Japonska, oplatí sa ho pozerať? Má to byť najlepší seriál roka. Videli sme prvé dve časti Šóguna z feudálneho Japonska, oplatí sa ho pozerať? 28. februára 2024, 17:00
Domov
Zdieľať
Diskusia