Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2024, 10:48
Čas čítania 0:59
Radka Klučárová

Pohoda aj tento rok organizuje Koncert pre Ukrajinu. Vystúpi známa raperka Alyona Alyona, ktorá sa predstaví na Eurovízii

KULTÚRA FESTIVAL POHODA KONCERTY SPRÁVY Z DOMOVA UKRAJINA
Uložiť Uložené

Koncert sa uskutoční na Primaciálnom námestí a v klube Fuga v Bratislave v nedeľu 25. februára 2024.

Festival Pohoda v spolupráci s Bratislavským kultúrnym a informačným strediskom organizuje aj tento rok Koncert pre Ukrajinu. Po dvoch rokoch od vypuknutia vojnového konfliktu chcú našim susedom vyjadriť solidaritu a spolupatričnosť a zároveň podporiť ukrajinské umelkyne a umelcov.

Koncert sa uskutoční na Primaciálnom námestí a v klube Fuga v Bratislave v nedeľu 25. februára 2024. Na Primaciálnom námestí sa program začne o 17.00 h, kde bude mať verejnosť voľný vstup. Akcia bude pokračovať o 20.00 h v klube Fuga. „Výťažok zo vstupného poputuje iniciatíve Music Saves UA, ktorá poskytuje humanitárnu pomoc ľuďom na Ukrajine,“ informuje Pohoda na webe.

Pohoda Festival, Koncert pre Ukrajinu
Zdroj: Pohoda Festival

Zvučné mená účinkujúcich

Na podujatí v Bratislave vystúpia viaceré zvučné mená. Podujatie na Primaciálnom námestí otvorí ukrajinská raperka Alyona Alyona, ktorá bude tento rok zároveň reprezentovať Ukrajinu na Eurovízii, Berlin Manson a spevácky zbor Charkovského národného akademického divadla opery a baletu Mykoly Lysenka.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Vo Fuge vystúpia umelci, ktorí sa nedávno predstavili aj na festivale Pohoda loves Ukraine v Kyjeve – FVLCRVM, Karpatské chrbáty a VBPS, program uzavrie DJ Matwe.

„Bude to silný koncert. Od klasiky fantastického zboru z Charkova, ktorý má, mimochodom, v repertoári aj slovenské diela, cez energiou nabitý synthpunk kapely Berlin Manson po rap v podaní skvelej Alyony Alyony. Verím, že sa nás na námestí stretne čo najviac – je dôležité ukázať, že väčšina občanov a občianok na Slovensku má srdce na správnom mieste a nie je im ľahostajné utrpenie ľudí na vojnou sužovanej Ukrajine,“ uviedol šéf Pohody Michal Kaščák.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Альона (@alyona.alyona.official)

Domov
Zdieľať
Diskusia