Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal Paris.
15. februára 2024, 9:00
Čas čítania 1:07
Sponzorovaný obsah

Takto si vytvoríš jednoduchý valentínsky make-up. Nalíč sa podľa Babsy Jagušák (MAKE-UP & GOSSIP)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP VALENTÍN
Uložiť Uložené

Babsy ukázala valentínske líčenie a prezradila aj niečo zo svojho manželstva.

Linda Gunišová si tentoraz do priestorov Beauty Factory pozvala sympatickú moderátorku a PR manažérku Babsy Jagušák. Mama dvoch detí ti ukáže, ako si pomocou niekoľkých jednoduchých krokov vytvoríš dokonalý look vhodný na rande aj valentínsky večer.

Ešte pred tým, ako sa Babsy pustila do líčenia, predstavila Linde svoje tri must have produkty. V jej kabelke nesmie chýbať dezinfekčný gél na ruky, hydratačný krém a nakoniec zápisník. Ten, ako prezradila, pri sebe nosí stále, dokonca aj v noci. „Ja som ten typ človeka, že keď sa mi v noci niečo prisnije a ja sa zobudím, tak zoberiem diár a zapíšem si to,“ priblížila.

Samotnému líčeniu predchádzala dôkladná príprava pleti. Tá zahŕňala hydratačné vankúšiky pod oči, masáž pomocou valčeka na tvár a nakoniec použitie špeciálnej banky na pleť. Následne si Babsy aplikovala make-up a jemne upravila obočie. Ak zvykneš používať aj korektor, Linda ti odporúča siahnuť po vysoko krycom korektore Infaillible 24h More Than Concealer od L’Oréal Paris. Valentínskemu líčeniu podľa Babsy dominovala očná linka. Ak chceš, aby ti vydržala celý večer, vyskúšaj tekutú linku od Maybelline.

K dokonalému líčeniu patria dokonalé riasy. Značka L’Oréal Paris nedávno predstavila novú objemovú riasenku Panorama, ktorá sľubuje veľké a výrazné oči. Linda tentoraz siahla po hnedom odtieni, s ktorým si vytvorila prirodzené, no zároveň objemné riasy.

Na záver si Babsy aplikovala jemný blush na líčka, ktorý make-upu pridal jemný romantický nádych. čerešničkou na torte celého looku sú výrazné červené pery. V prípade, že hľadáš dlhotrvajúci rúž, ktorý odolá aj intenzívnym bozkom, siahni po tekutom rúži Maybelline
SuperStay Matte Ink.

Okrem návodu na valentínske líčenie sa vo videu dozvieš aj to, aký má Babsy vzťah k estetickým zákrokom, prečo sa jej páčia vrásky a aký je jej rodinný život.

Domov
Zdieľať
Diskusia