Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
29. januára 2024, 13:52
Čas čítania 0:58
Karolína Uličná

Ľudia sa smejú z bizarnej fotky českej influencerky. Tá po vážnej autonehode pózovala na kapote svojej audiny

OSOBNOSTI AUTONEHODA FOTOGRAFIE INFLUENCERI
Uložiť Uložené

Po autonehode v Brne vraj influencerka na moment nevedela, či je nažive. Na rozbitom aute si preto urobila zvláštnu spomienkovú fotku.

Česká influencerka Adéla, ktorá má na Instagrame takmer 42-tisíc sledovateľov, mala v Brne vážnu dopravnú nehodu. Po nej zostalo jej auto značky Audi A7 zdemolované bez prednej nápravy a so zničenou kapotou.

Ako spomienku na túto strašnú udalosť si Adéla, vystupujúca pod pseudonymom @dadelkad, urobila pomerne bizarnú fotografiu, ktorá sa nezaobišla bez kontroverzie a výsmechu od ľudí v komentároch, píše Antiyoutuber

Okrem spadnutej časti karosérie či vyfučaných airbagov totiž influencerka zdieľala aj fotku, na ktorej pózuje na kapote svojho rozbitého auta. „Dnes o 10.30 h. V aute som išla sama a nikto zo zúčastnených nebol zranený. Ešte teraz mi hučí v ušiach. Toto si sem odložím na pamiatku. Vďaka, audi,“ napísala Adéla pod fotku svojho rozbitého auta.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa D A D E L K A D (@dadelkad)

„Náraz, potom airbagy. Airbagy vám hučia v hlave, neviete, či ste nažive, v nebi alebo v pekle,“ dodala. K opisu pridala aj pomerne zvláštne hastagy ako #bouracka, #carcrash či také, v ktorých spomína model jej auta, konkrétne A7 Quattro.

Odporúčané
Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) Komička Hello Klaudi: Byť influencerom je luxus. To, že niekto dostane za reelsko mesačný plat chirurga, je bizár (Rozhovor) 20. apríla 2024, 9:30

Po zverejnení fotky sa influencerka stretla s poriadnou vlnou kritiky. Ľudia jej pod fotku písali komentáre, v ktorých si z nej uťahovali. „Rozbije auto a potom sa na ňom odfotí. To je naozaj bizár,“ písalo sa v komentári.

Adéla sa však rozhodla nereagovať na hejty a negatívne komentáre podľa všetkého vymazala. Podľa niektorých ľudí vo facebookovej skupine, v ktorej sa podobné prešľapy známych osobností riešia pravidelne, ich mala influencerka po kritike dokonca zablokovať.

influencerka Adéla havária audi A7influencerka Adéla nehoda Audi a7 Brno
Zobraziť galériu
(2)
Domov
Zdieľať
Diskusia