Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2024, 7:17
Čas čítania 0:47
Karolína Uličná

Dala si zmenšiť prsia, pretože ju z nich bolel chrbát. Lacná plastika ju takmer stála život

ZAUJÍMAVOSTI TURECKO ŽENSKÉ ZDRAVIE
Uložiť Uložené

„V tú noc som počúvala jej vzlyky, krik a prosenie a stále mi hovorila, že nechce zomrieť,“ prehovorila jej švagriná, ktorá bola pre Chloe oporou v Turecku. V nemocnici okrem iného nebol žiadny anglicky hovoriaci personál, hoci jej povedali, že bude.

22-ročná Chloe Rose z anglického mesta Halifax sa nejaký čas cítila neistá, pretože mala priveľké prsia. Navyše pociťovala obrovskú bolesť chrbta. Od svojich 18 rokov túžila po zmene a bola ochotná pre to ísť aj pod nôž. Svoje rozhodnutie odkladala, až kým na to nebude mať dostatok peňazí, informoval Mirror.

Operáciu na zmenšenie si naplánovala v Turecku. 16. januára teda odletela na Blízky východ na kliniku, s ktorou predtým rok intenzívne komunikovala. Operácia sa však pre mladú Chloe zmenila na nočnú moru. 

Chirurgovia jej totiž odstránili príliš veľa kože, čo malo za následok prerušenie krvného obehu a odumretie bradaviek. Z jej bradaviek sa tak stali mokvajúce, otvorené rany a Chloe zažívala obrovskú bolesť. 

Odporúčané
FOTO: Boris Kollár podstúpil transplantáciu vlasov v Turecku. „Nastrelenie“ dostal ako darček od milenky FOTO: Boris Kollár podstúpil transplantáciu vlasov v Turecku. „Nastrelenie“ dostal ako darček od milenky 20. januára 2024, 13:42

„V tú noc som počúvala jej vzlyky, krik a prosenie a stále mi hovorila, že nechce zomrieť,“ prehovorila jej švagriná, ktorá bola pre Chloe oporou v Turecku. V nemocnici okrem iného nebol žiadny anglicky hovoriaci personál, hoci jej povedali, že v balíčku, ktorý si zaplatila, má tlmočníka.

Ženy tak boli nútené komunikovať iba prostredníctvom prekladača, čo im celú situáciu sťažovalo. Rodina dúfa, že sa Chloe čoskoro uzdraví a vráti sa do normálu. V súčasnosti sa lieči a svojím príbehom varuje ostatných pred lacnými estetickými zákrokmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia