Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2024, 13:42
Čas čítania 0:32
Samuel Valent

FOTO: Boris Kollár podstúpil transplantáciu vlasov v Turecku. „Nastrelenie“ dostal ako darček od milenky

FOTO: Boris Kollár podstúpil transplantáciu vlasov v Turecku. „Nastrelenie“ dostal ako darček od milenky
Zdroj: Instagram (Boris Kollár, Laura Vizváryová)
OSOBNOSTI BORIS KOLLÁR SPRÁVY Z DOMOVA VLASY A ÚČESY
Uložiť Uložené

Konečne mám po 8 rokoch čas aj na seba, hovorí bývalý predseda NR SR.

Boris Kollár podstúpil transplantáciu vlasov v tureckom Istanbule. Pre Nový Čas potvrdil, že estetický zákrok dostal ako darček od svojej milenky Laury Vizváryovej, s ktorou má syna Abnera.

Jeho milenka Laura na svojom Instagrame odpovedala fanúšikovi na otázku, či ho na ten zákrok nahovorila ona: „Chcel to hlavne sám. Nedovolila som mu cúvnuť a vybavila som všetko okolo. Verím, že bude spokojný,“ odpovedala.

Odporúčané
„Kamaráti mi dávali pocítiť, že mám kúty.“ Títo známi Slováci a Česi si dali napichať vlasy, koľko ich to stálo? „Kamaráti mi dávali pocítiť, že mám kúty.“ Títo známi Slováci a Česi si dali napichať vlasy, koľko ich to stálo? 21. januára 2023, 9:30

„Chcel som to už roky, nebol na to čas a dostal som to ako darček na Vianoce od Laury. Tak som si povedal, že prečo nie. Konečne mám po ôsmich rokoch čas aj na seba, na deti, na rodinu a na koníčky,“ povedal Kollár pre Nový Čas. Bývalý šéf parlamentu zverejnil aj fotku dva dni po „nastrelení“ priamo z istanbulskej kliniky.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Kollar (@kollarboris)

Domov
Zdieľať
Diskusia