Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. januára 2024, 17:30
Čas čítania 0:41
Radka Klučárová

Českej herečke Ani Geislerovej napísal svetoznámy americký režisér Steven Spielberg. List ju rozplakal

OSOBNOSTI FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA STEVEN SPIELBERG
Uložiť Uložené

Velikán hollywoodskeho filmu adresoval Ani Geislerovej dojemné slová.

Dojatá Aňa Geislerová sa na Instagrame pochválila listom, ktorý jej poslal slávny hollywoodsky režisér Steven Spielberg. V ňom jej ďakoval, že nahovorila komentár ku krátkemu dokumentu sprevádzajúcemu návštevníkov pamätníka v Osvienčime, informoval portál super.cz.

List ju dohnal k slzám 

„Doma ma čakala obálka, ktorá ma nemohla viac šokovať. Pre medzinárodnú organizáciu Shoa som nahovorila komentár ku krátkemu dokumentu sprevádzajúcemu návštevníkov pamätníka v Osvienčime. A poďakovanie mi prišlo od Stevena Spielberga,“ upresnila Geislerová a fanúšikom sa priznala, že list ju rozcítil a rozplakal. 

Češka uverejnila aj fotku listu s režisérovým podpisom. Velikán hollywoodskeho filmu herečke adresoval slová, ktoré by boli obrovským zadosťučinením pre nejedného herca či herečku. 

„Drahá Anno, prijmite, prosím, moje úprimné poďakovanie, že ste prepožičali hlas nášmu krátkemu dokumentu. Svojou citlivou interpretáciou ste pomohli osvetliť bolestný a kľúčový okamih svetových dejín. Tým približujete súvislosti česky hovoriacim návštevníkom koncentračného tábora v Osvienčime. Vaša práca na filme bude napomáhať uctiť si pamiatku všetkých, ktorí prišli v tábore o život. Obdivujem vašu veľkorysosť, že ste sa podelili o svoj talent,“ ocenil jej prínos Spielberg.

Aňa Geislerová
Zdroj: Aňa Geislerová (Instagram)
Aňa Geislerová, list
Zdroj: Aňa Geislerová (Instgram)
Domov
Zdieľať
Diskusia