Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2024, 9:42
Čas čítania 0:48
Samuel Barienčík

Gábor Boráros sa chce po kauze s podplácaním vrátiť. Comeback do klietky vraj príde ešte tento rok

ŠPORT FABRIQ MMA FORTUNA LIGA GÁBOR BORÁROS MMA ZÁPASY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenský zápasník, ktorého odstavili po údajných podvodoch v stávkovaní na jeho vlastný zápas, má vraj prichystané prekvapenia.

Zápasník MMA Gábor Boráros má pozastavenú funkciu pre podozrenie zo spoluúčasti na podvode v stávkovaní na jeho vlastný zápas. Okrem organizácie Oktagon MMA, s ktorou má stále platnú zmluvu, má činnosť pozastavenú aj v partnerskej organizácii MMA Fabriq.

Gábor sa však aj napriek pozastavenej činnosti chce vrátiť do klietky, a to ešte tento rok. Český Šport.cz citoval slová Borárosa o jeho plánoch do budúcnosti: „Ideme ďalej a aj v tomto roku pokračujem v klietke. Budem bojovať a tiež moderovať. Plus prídu i ďalšie veci, ale tie sú zatiaľ prekvapením.“

Odporúčané
Borárosova kauza podvodu v stávkovaní má dohru: polícia prípad vyšetruje, hoci bojovník tvrdí opak Borárosova kauza podvodu v stávkovaní má dohru: polícia prípad vyšetruje, hoci bojovník tvrdí opak 20. decembra 2023, 16:31

Prebiehajúce vyšetrovanie v súvislosti s Gáborom sa týka jeho zápasu s Izraelčanom Medvedovským, ktorý skončil v druhom kole, vtedy, keď bol na Borárosovo víťazstvo vypísaný vyšší kurz, zatiaľ čo sa zdalo, že Gábor zápas naťahuje naschvál. 

Gábor síce tvrdí, že voči nemu nie je vedené policajné vyšetrovanie, ale hovorkyňa Policajného zboru Denisa Bárdyová pre Šport.sk nekonkretizovala, v akom štádiu je aktuálne vyšetrovanie. „V tejto súvislosti je v súčasnosti vedené trestné konanie, pričom vzhľadom na prebiehajúce úkony nie je možné poskytnúť akékoľvek bližšie informácie,“ uviedla Bárdyová. 

Boráros sa po odstavení vo funkcii zápasníka vydal aj cestou moderovania, keď prijal netradičnú ponuku prevádzania ľudí ako moderátor počas galavečera pre konkurenčnú organizáciu RFA v budapeštianskej Bok aréne. 

Boráros
Zdroj: Gábor Boráros
Domov
Zdieľať
Diskusia