Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. januára 2024, 14:41
Čas čítania 1:02
Barbora Adamkovičová

Virálna fotka Jady Pinkett Smith baví ľudí. Prirovnávajú ju k známemu raperovi s nadváhou

OSOBNOSTI INSTAGRAM JADA PINKETT SMITH
Uložiť Uložené

Internet zaplavili memečká, ktoré sa zabávajú na novej selfie známej herečky.

Jada Pinkett Smith posunula heslo „nový rok, nové ja“ na vyššiu úroveň. V utorok na Instagrame zdieľala fotografiu, na ktorej má pomerne zvláštny outfit, ktorý sa stal terčom výsmechu mnohých používateľov sociálnej siete. Pod príspevok napísala: „Myslím, že v roku 2024 sú návleky na nohy v džínsoch to pravé pre mňa.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Ľudia na Instagrame a X (Twitteri) sa s herečkiným príspevkom kreatívne vyhrali. Len niekoľko minút po zverejnení fotografie vznikali vtipné memečká a prirovnania. Medzi najpopulárnejšie patrí asociácia s raperom Fat Joeom.

Ten sa okrem svojej hudobnej kariéry preslávil aj ohromným schudnutím. Prezývku Tučný Joe nemal nadarmo, v minulosti vážil vyše 300 kíl. No v posledných rokoch sa fanúšikom pochválil svojím „novým a zdravším“ zovňajškom. Schudol takmer tretinu svojej dovtedajšej hmotnosti. 

Práve podobný štýl obliekania Fat Joea a Pinkett Smith na jej novej selfie ľudí tak pobavil. Pod príspevkom zazneli komentáre ako „Chcel som zablahoželať Fat Joeovi k ďalšej strate hmotnosti“ alebo „Som hrdý na Fat Joea, prešiel dlhú cestu“, upozorňuje na reakcie britský denník Daily Mail.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Okrem toho sa na sociálnych sieťach kopia komentáre a satirické obrázky, ktoré Jadu prirovnávajú k Vin Dieselovi, The Rockovi, Pitbullovi (Mr. Worldwide) či Andrewovi Tateovi. „Jada má svoj haloweensky kostým na rok 2024 očividne hotový,“ smejú sa používatelia na sociálnej sieti X.

jada pinkett smith komentáre
Zdroj: Instagram/@moneymasonsounds
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @IJUSTWOKEUP777 (@ijustwokeup777)

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa jason williams/Anderson (@sgchosen1)

jada pinkett smith komentáre
Zdroj: X (predtým Twitter)
jada pinkett smith komentáre
Zdroj: X (predtým Twitter)/James Rodriguez
Domov
Zdieľať
Diskusia