Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. decembra 2023, 10:46
Čas čítania 0:32
Barbora Fábryová

FOTO: Najúspešnejšia hviezda Onlyfans je tehotná. 20-ročná Bhad Bhabie čaká svoje prvé dieťa

OSOBNOSTI MODELING ONLYFANS TEHOTENSTVO
Uložiť Uložené

Známa modelka z Onlyfans a raperka sa podelila o šťastnú novinku.

Známa raperka a hviezda Onlyfans Bhad Bhabie oznámila, že čaká svoje prvé dieťa s partnerom Le Vaughnom. Dvadsaťročná hudobníčka sa dobrou správou pochválila na Instagrame, kde zverejnila fotografiu v obtiahnutom tričku, ktoré zvýrazňuje tehotenské bruško, píše magazín People.

Bhad Bhabie, rodným menom Danielle Marie Bregoli, sa dostala do povedomia ľudí frázou „Catch me outside, how about that?“ v relácii Dr. Phila v roku 2016. Na platforme Onlyfans patrí k najúspešnejším tvorcom.

Odporúčané
Hviezda Onlyfansu zverejnila výplatnú pásku. Z jej mesačných príjmov za polonahé fotky sa ti zatočí hlava Hviezda Onlyfansu zverejnila výplatnú pásku. Z jej mesačných príjmov za polonahé fotky sa ti zatočí hlava 10. novembra 2023, 18:14

Bhad Bhabie prednášala aj na Oxfordskej univerzite. Študentom prezentovala svoje úspechy a vysvetľovala, ako zarobila 50 miliónov dolárov. Jej príjmy z tejto platformy potvrdzuje aj časopis Forbes.

Nedávno sa na Instagrame pochválila, koľko vďaka svojim polonahým fotkám zarába. Zverejnila svoju výplatnú pásku z platformy Onlyfans za osem jednotlivých mesiacov v roku 2021. Dokopy za viac ako polrok stihla na tejto platforme zarobiť vyše 36 miliónov dolárov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bhabie (@bhadbhabie)

Domov
Zdieľať
Diskusia