Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
29. novembra 2023, 13:00
Čas čítania 3:50
Richard Balog

Zatoč so zimou v jednofarebných outfitoch v univerzálnych odtieňoch. Toto sú top kúsky pre tvoj šatník

Zatoč so zimou v jednofarebných outfitoch v univerzálnych odtieňoch. Toto sú top kúsky pre tvoj šatník
Zdroj: Instagram/@newkissontheblog
MÓDA MÓDA QUEENS TRENDY
Uložiť Uložené

Kombinácie, v ktorých budeš vyzerať skvelo, nájdeš v online obchode Queens.

Módny trh počas posledných sezón zaplavili dizajny oblečenia, obuvi aj doplnkov v jednotných farebných tónoch, ktoré sa ľahko dopĺňajú a svojim majiteľom uľahčujú každodenný život.

Sú predzvesťou zaujímavých a jedinečných outfitov, keďže dajú vyniknúť strihom, kvalite materiálov, štruktúre či rôznym detailom, ktoré zaujmú aj náročných milovníkov módy. Monochromatické kombinácie vrstiev sú skvelou voľbou počas zimných mesiacov a v spolupráci s online obchodom Queens predstavujeme desiatky tipov pre mužov aj ženy.

Ak nepatríš k fanúšikom výrazných farieb a vzorov, monochromatická skladba outfitov je ako stvorená pre teba. Nájdi si vlastný štýl pri výbere jednotlivých modelov a zvládni ladenie tón v tóne. Inšpiruj sa nižšie. 

Jean-Claude Mpassy má monochromatické outfity vychytané do najmenších detailov.
Jean-Claude Mpassy má monochromatické outfity vychytané do najmenších detailov. Zdroj: Instagram/@newkissontheblog
V deň publikovania článku bola v online obchode Queens akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Novinky v online obchode Queens
Odporúčané
Sprievodca zimnými bundami na novú sezónu. Spoznaj siluety od The North Face, Adidas Originals alebo Stüssy Sprievodca zimnými bundami na novú sezónu. Spoznaj siluety od The North Face, Adidas Originals alebo Stüssy 8. novembra 2023, 9:00

Svetlohnedé modely oblečenia a doplnkov

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Carhartt WIP Dune Cap    49 €

Poznáme veľa ľudí, ktorí aj počas zimy uprednostňujú šiltovky pred čiapkami, a práve pre nich sme vybrali túto svetlohnedú pokrývku hlavy od značky Carhartt WIP. Univerzálny model sa pýši logom streetwearovej ikony a bavlneným telom. 

Karl Kani
Zdroj: Queens

Karl Kani Signature Washed Parachute Pants    90 €

Doplň svoju zbierku nohavíc o tento nadčasový model v rovnom strihu Karl Kani, ktoré ľahko zladíš tón v tóne s ostatnými vrstvami v rámci outfitu. Sú vyrobené z bavlny, majú dve veľké vrecká nad kolenami a vyšité kontrastné logo značky.

Karl Kani
Zdroj: Queens

Karl Kani OG Teddy Jacket    90 €

Ako vidíš, nohavice vyššie ľahko zladíš napríklad s flísovou bundou so zapínaním na zips od rovnakej značky, ktorá má atraktívne svetlozelené prvky vrátane náprsného vrecka s tonálnym logom. Je vyrobená z polyesteru, vďaka čomu sa môže pochváliť vysokou tepelnou odolnosťou.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Carhartt WIP Active Cold Jacket    289 €

Dobrá bunda je základom každého zimného outfitu, a ak plánuješ ísť do svetlohnedých kombinácií, odporúčame univerzálny model Carhartt WIP Active Cold, ktorý ťa udrží v teple aj v mínusových teplotách. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Rasra Varsity Jacket    344,95 €

Pre ženy vyberáme bundu v skrátenom strihu a s výraznými manžetami/patentmi od značky Daily Paper. Dizajn vychádza z klasických univerzitných búnd, ktoré sú stále veľmi aktuálne, a ak hľadáš ideálny kúsok na zimu, siahni po tejto svetlohnedej „huňatej“ verzii. 

Sivé modely oblečenia a doplnkov 

Karl Kani
Zdroj: Queens

Karl Kani Small Signature Rib Longsleeve T-Shirt    38,95 €

Vedenie značky Karl Kani myslí aj na ženy a v novej kolekcii predstavilo okrem hrubých vrchných vrstiev aj túto sivú súpravu s rebrovaným vzorom, ktorú tvorí skrátené bavlnené tričko s dlhými rukávmi a nohavice vo zvonovom strihu. 

PLEASURES
Zdroj: Queens

Pleasures Everyday Beanie    42 €

Ak sleduješ dianie okolo streetwearu, vieš, že Pleasures patrí medzi najviac hot značky v posledných sezónach, a to najmä vďaka jedinečným grafickým motívom a zvučným spoluprácam. V portfóliu však ukrýva aj minimalistické modely, napríklad čiapku s logom, ktorú využiješ každý deň.

Karl Kani
Zdroj: Queens

Karl Kani Small Signature Rib Leggings    47,95 €

Spomínané nohavice zo súpravy s rebrovanou štruktúrou Karl Kani sú vyrobené z kombinácie bavlny a elastanu, vďaka čomu sa dokonale prispôsobia každému typu postavy. Vďaka zľave ich získaš za približne 35 eur. 

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Carhartt WIP OG Single Knee Pants    129 €

Pre mužov, ktorí majú radi sivú schému v rámci outfitov, sme vybrali tieto pracovné nohavice v širokom strihu Carhartt WIP. Sú vyrobené zo 100 % bavlny a pri dobrom zaobchádzaní ti vydržia možno aj celý život. Cena je úplne v poriadku.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Carhartt WIP Hawkins Shirt    129 €

Doplniť ich môžeš napríklad o atraktívnu flanelku s károvaným vzorom v sivých tónoch, ktorú vytvoril návrhársky tím značky Carhartt WIP pre tohtoročnú zimnú sezónu. 

Tmavohnedé modely oblečenia a doplnkov

New Era
Zdroj: Queens

New Era MLB Wool Cap   35 €

Ak máš rád klasické bejzbalové šiltovky, potom musíš poznať značku New Era, ktorá vyrába najlepšie modely s motívmi tímov MLB. V tomto prípade dávame do pozornosti tmavohnedé vyhotovenie s vlneným telom, ktoré ťa udrží v teple aj v zimných mesiacoch, so znakom Los Angeles Dodgers.

New Era
Zdroj: Queens

New Era MLB Sweatpants    60 €

Vedenie spoločnosti New Era rozšírilo svoj sortiment aj o komfortné teplákové súpravy. Zlaď svoju šiltovku s ostatnými vrstvami tón v tóne a neurobíš krok vedľa. Cena nohavíc je 60 eur.

New Era
Zdroj: Queens

New Era MLB Hoodie   75 €

Čo dodať? Vytvor si kompletný vzhľad fanúšika tímu LA Dodgers vďaka bavlnenej mikine s vyšitým znakom na hrudi. Nemáme výhrady. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

 

Daily Paper Evvie Type Hoodie    100 €

Pre ženy sme vybrali tmavohnedé modely od značky Daily Paper, a to konkrétne túto bavlnenú mikinu s vyšitým logom vpredu, ktorú kúpiš za 75 eur vďaka zľave vo výške 25 %. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Epuffa Jacket    264,95 €

Obleč si mikinu Daily Paper pod túto vatovanú bundu v rovnakom odtieni a dosiahneš dokonalý monochromatický look, ktorým zaujmeš okolie. Vďaka zľave bude bunda tvoja za približne 210 eur vrátane doručenia. 

Čierne modely oblečenia a doplnkov

PLEASURES
Zdroj: Queens

Pleasures Impact Watch Cap   54 €

Ak hľadáš originálnu čiapku na zimu, čo tak model Impact Watch od značky Pleasures, ktorý stojí 45 eur vďaka zľave? Čierny pletený základ je doplnený o kontrastné biele nitky a tmavozelené logo na prednej časti. 

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Tech Fleece Turtleneck Sweatshirt  –  108 €

Milujeme celočierne outfity, a to najmä v priebehu chladného obdobia. V portfóliu Nike Sportswear sme našli túto mikinu so stojačikom, ktorá skvelo doplní každý šatník. 

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Tech Fleece Tailored Pants    151 €

Mikina vyššie sa skvelo hodí k sofistikovaným nohaviciam v rovnom strihu v rovnakom materiálovom vyhotovení. Tento univerzálny dizajn od Nike Sportswear kúpiš za menej ako 130 eur vďaka výraznej zľave. 

PLEASURES
Zdroj: Queens

Pleasures Ultra Utility Pants    159,95 €

Zladiť nohavice s čiapkou do dokonalosti môžeš vďaka značke Pleasures. Tieto voľné čierne nohavice s bielym prešívaním majú rovnaký zelený nápis na páse ako čiapka. Ich cena je 160 eur. 

PLEASURES
Zdroj: Queens

Pleasures Twitch Chunky Knit Sweater    219,95 €

Záver zoznamu patrí hrubému pletenému svetru z najnovšej kolekcie Pleasures, ktorý budeš nosiť celú zimu. Je vyrobený z materiálov ako vlna, nylon a polyester, pričom na prednej časti nájdeš logo značky s vintage vyblednutým efektom.

Novinky v online obchode Queens
Odporúčané
Nastal čas vlnených svetrov. Vybrali sme najlepšie modely pre mužov, ktoré kúpiš aj za menej ako 100 eur Nastal čas vlnených svetrov. Vybrali sme najlepšie modely pre mužov, ktoré kúpiš aj za menej ako 100 eur 14. novembra 2023, 14:30
Domov
Zdieľať
Diskusia