Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
8. novembra 2023, 9:00
Čas čítania 5:01
Richard Balog

Sprievodca zimnými bundami na novú sezónu. Spoznaj siluety od The North Face, Adidas Originals alebo Stüssy

Sprievodca zimnými bundami na novú sezónu. Spoznaj siluety od The North Face, Adidas Originals alebo Stüssy
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Kvalitná vrchná vrstva je základným stavebným kameňom všetkých zimných outfitov a v prípade, že chceš byť pripravený/-á v predstihu, pozorne čítaj ďalej.

Zima je za rohom a to znamená, že nastal správny čas na obmenu šatníka. Jedným z najdôležitejších prvkov sú bundy, vďaka ktorým sa budeš cítiť komfortne aj v mrazivých dňoch. Aké modely sú fresh pre tohtoročnú sezónu?

Na vrchole módy sú stále siluety, ktoré sa v nej pred časom nadobro udomácnili. V zozname preto nájdeš poctivé páperové bundy pre mužov aj ženy v rôznych dĺžkach, ale aj modely v pilotnom strihu. Ak máš takúto bundu v skrini od minulého roka, môžeš ju úspešne využiť aj túto sezónu. Ak nie, vieme, kde ju nájdeš – v online obchode Footshop

Záleží len na tebe, či siahneš po legendárnych modeloch od The North Face alebo vyskúšaš bundy s podpisom iných značiek.

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny búnd sú uvedené pred zľavou.
Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Využi veľký jesenný výpredaj v online obchode Footshop. Toto je 20 štýlových kúskov, na ktorých naozaj ušetríš Využi veľký jesenný výpredaj v online obchode Footshop. Toto je 20 štýlových kúskov, na ktorých naozaj ušetríš 23. októbra 2023, 12:00

Najlepšie zimné bundy pre ženy

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Short Vegan Puffer Jacket    192,95 €

V produktovom portfóliu spoločnosti Adidas Originals sme našli aj krásnu zimnú bundu pre ženy. Minimalistický model dostal jedinečný modrý plášť a je vyrobený z recyklovaných vegánskych materiálov. 

Kombinácia syntetickej výplne Revodown, vysokého goliera a ochrannej chlopne ťa v zime spoľahlivo ochráni a vďaka voľnému strihu si pod ňu môžeš obliecť všetky svoje obľúbené vrstvy. Taktiež má vyšívané logo značky Adidas Originals, ktoré podčiarkuje jej jedinečný mestský štýl.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Saikuru Cropped Jacket    229,95 €

Jeden z najlepších tohtosezónnych modelov od značky The North Face s názvom Saikuru sme vybrali aj v ženskom vyhotovení v skrátenom strihu, ktorý dizajnérsky tím značky zahalil do ružovo-čiernej schémy.

Rovnako ako verzia pre mužov, aj dámsky model je vybavený zateplením s technológiou Heatseeker™ Eco, ktorá zabezpečuje teplo, aj keď je povrch bundy mokrý. Plášť z recyklovaného polyesteru je doplnený o vodoodpudivú úpravu bez použitia PFC a technológiu WindWall™, ktorá blokuje vietor. Cena je rovných 230 eur. 

Stussy
Zdroj: Footshop

Stüssy Dyed Nylon Bomber Jacket    329,95 €

Značka Stüssy sa zrodila na surfovej scéne v Kalifornii v osemdesiatych rokoch a odvtedy si získala kultové postavenie vo svete streetwearu.

Táto ikona na zimnú sezónu ponúka svoj vlastný pohľad na klasickú siluetu leteckej bundy MA-1 – stálicu, ktorá sa stala charakteristickým prvkom subkultúry. Uvoľnená bunda je zo zmesi polyamidu a bavlny, farbená priamo na povrch, aby pôsobila vyšúchaným vintage dojmom. 

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Nuptse Short Jacket    369,95 €

Odevná spoločnosť The North Face má v zozname najpočetnejšie zastúpenie, čo je najlepším dôkazom toho, že ide o perfektného výrobcu zimných búnd.

V tomto prípade predstavujeme skrátenú ženskú verziu ikonickej bundy TNF 1996 Retro Nuptse, ktorá má voľný strih s vodoodpudivou úpravou, vďaka čomu ti otvorí dvere k novým mestským dobrodružstvám. V ponuke online obchodu Footshop nájdeš aj verziu s celoplošnou grafickou potlačou, a to za rovnakú cenu 370 eur. 

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Himalayan Down Parka    399,95 €

Zoznam uzatvárame modelom The North Face Himalayan Down Parka, ktorý vďaka zľave vo výške 20 % kúpiš za približne 320 eur.

Tento štýl bundy chráni horolezcov a dobrodruhov, ale aj zohrieva mestských objaviteľov. Má objemný, nadrozmerný retro vzhľad s množstvom moderných technológií. Bunda je vyrobená z originálnej nylonovej ripstopovej tkaniny s technológiou blokovania vetra a obsahuje husté páperie zo zodpovedných zdrojov, ktoré poskytuje izolačné teplo aj pri hlbokých mínusových teplotách.

Odporúčané
TOP 10 mužských mikín na jeseň. Zaboduješ v minimalistickom dizajne Arket alebo v neprehliadnuteľnom kúsku Off-White™? TOP 10 mužských mikín na jeseň. Zaboduješ v minimalistickom dizajne Arket alebo v neprehliadnuteľnom kúsku Off-White™? 4. októbra 2023, 11:00

Najlepšie zimné bundy pre mužov

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Down Regen Rift Jacket    230 €

Návrhársky tím spoločnosti Adidas Originals vytvoril na tohtoročnú zimnú sezónu niekoľko atraktívnych vrchných vrstiev vrátane vatovaného modelu s kapucňou v čiernej farbe, ktorý zdobia charakteristické tri prúžky cez stred bundy. Vďaka zľave vo výške 15 % získaš tento štýlový kúsok za približne 195 eur vrátane doručenia.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Himalayan Insulated Anorak Jacket    239,95 €

Existuje ikonickejší výrobca zimných búnd, ako je The North Face? Značka má vo svojom portfóliu množstvo výnimočných modelov v rôznych strihoch, spomedzi ktorých sme vybrali niekoľko kusov aj do tohtoročného výberu.

Ako prvú sme zvolili bundu Himalayan Insulated Anorak v netradičnom svetlohnedo-čiernom vyhotovení, ktorá je vyzbrojená technológiou DWR – špeciálna, vodoodpudivá povrchová úprava textílie, vďaka čomu s bundou zvládneš všetko. Cena 240 eur je priamoúmerná kvalite.

Helly Hansen
Zdroj: Footshop

Helly Hansen Yu Teddy Pile Jacket    244,95 €

Do pozornosti dávame aj zimnú bundu s flísovou povrchovou úpravou, ktorú vymysleli návrhári v spoločnosti Helly Hansen.

Novinka na sezónu jeseň/zima 2023 má nadýchaný vzhľad klasickej páperovej bundy a jemnú vrchnú vrstvu, ktorá dodáva dizajnu cozy vibe. Zatiaľ čo vrchná vrstva je z polyesteru, výplň bundy je z recyklovaného polyesteru. V predaji je aj svetlá verzia s kontrastným čiernym logom Helly Hansen za 245 eur. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Olten Bomber Jacket    249 €

Bunda Carhartt WIP Olten v čiernej farbe je vyrobená z vodoodpudivého nylonového kepru a má podšívku z nylonového taftu. Silueta je inšpirovaná armádnym, respektíve leteckým štýlom a vychádza z klasických bomber MA-1.

Rebrovaný spodný pás a manžety dodávajú siluete priliehavý efekt a zároveň poskytujú dodatočnú izoláciu pred chladom. Bunda je vybavená dvoma prednými vreckami s chlopňou aj vreckom na zips na ľavom rukáve. Vzhľad dopĺňa tkaný štítok s vlajkou. Cena je necelých 250 eur.

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Mid Puffer Jacket    250 €

Udrž sa v teple a v pohodlí s bundou Adidas Originals Mid Puffer. Zateplený variant v čiernej schéme s tonálnym logom je navrhnutý na optimálnu ochranu pred nepriaznivými vplyvmi počasia. Bunda s predĺženou siluetou je vyrobená z recyklovaného polyamidu a výplň je z recyklovaného polyesteru.

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Saikuru Jacket    259,95 €

Novinka od The North Face s názvom Saikuru kombinuje dizajn inšpirovaný dedičstvom americkej spoločnosti s recyklovanými tkaninami zvonka aj zvnútra.

Bunda je vybavená zateplením s technológiou Heatseeker™ Eco, ktorá zabezpečuje teplo, aj keď je povrch bundy mokrý. Plášť z recyklovaného polyesteru je doplnený o vodoodpudivú úpravu bez použitia PFC a technológiu WindWall™, ktorá blokuje vietor. The North Face Saikuru sa hodí ku všetkému a za cenu 260 eur ide o skvelú voľbu na každodenné nosenie.

Puma, PLEASURES
Zdroj: Footshop

Puma Puffer Jacket x PLEASURES    330 €

Premiérová kolekcia značiek Puma a PLEASURES je lepšia, ako sme predpokladali. Obsahuje viacero modelov oblečenia s nádychom streetwearu vrátane zimnej bundy s kapucňou, ktorú nájdeš aj v online obchode Footshop.

Štýl bundy Puma x PLEASURES si privlastnil estetiku Y2K, má pútavú celoplošnú potlač, praktické dizajnérske prvky a je zameraný na technické detaily, keďže disponuje zateplením PrimaLoft®, vďaka čomu budeš v teple aj pri mínusových teplotách. Cena je presne 330 eur.

Helly Hansen
Zdroj: Footshop

Helly Hansen Explorer Puffer Jacket    354,95 €

Teplá vatovaná bunda s odnímateľnou kapucňou a s elegantným vzhľadom pre mužov. Takto by sme v stručnosti opísali novinku z dielní spoločnosti Helly Hansen. Model Helly Hansen Explorer je vybavený syntetickou izoláciou, vďaka čomu poskytuje teplo aj všestrannosť, ktoré potrebuješ na dobrodružstvá v chladnom počasí.

On®
Zdroj: Footshop

On® Challenger Jacket    499,95 €

Medzi najatraktívnejšími sezónnymi novinkami nájdeš aj bundu od švajčiarskej značky On®, ktorú nosia športové hviezdy vrátane Rogera Federera. Priedušná a zateplená páperová bunda, ktorá utesňuje pohodlie a zamedzuje prístup chladu. Je zrodená z behu, ale stvorená na čokoľvek.

Vonkajšia vrstva je vyrobená z kombinácie polyamidu a elastanu, zatiaľ čo výplň je z recyklovaných plastových fliaš. V predaji je za 500 eur, čo nie je najmenej, ale pri dobrom zaobchádzaní ti vydrží niekoľko dlhých zimných sezón.

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Ex-Ray Blur Nylon Puffer Jacket    829,95 €

Sprievodcu zimnými bundami pre mužov uzatvárame návrhom spod rúk Herona Prestona, ktorý opäť predviedol svoje majstrovstvo a vytvoril perfektný produkt.

Puffer verzia s logom Heron Preston je vyrobená z polyesteru s veľmi pevným syntetickým vláknom, vďaka čomu ponúka vysokú tepelnú odolnosť. Skvelá je aj celoplošná grafická potlač, ktorá vychádza z röntgenových snímok v univerzálnej čierno-bielej schéme s kontrastnou oranžovou podšívkou. V zbierke ju môžeš mať za 830 eur.

Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Oblečenie od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplnky Diesel aj tenisky od Rihanny. Toto sú TOP módne novinky, ktoré si môžeš kúpiť  Oblečenie od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplnky Diesel aj tenisky od Rihanny. Toto sú TOP módne novinky, ktoré si môžeš kúpiť 26. septembra 2023, 9:00
Domov
Zdieľať
Diskusia