Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
23. októbra 2023, 12:00
Čas čítania 3:51
Richard Balog

Využi veľký jesenný výpredaj v online obchode Footshop. Toto je 20 štýlových kúskov, na ktorých naozaj ušetríš

Využi veľký jesenný výpredaj v online obchode Footshop. Toto je 20 štýlových kúskov, na ktorých naozaj ušetríš
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP MÓDA
Uložiť Uložené

Vyber si z ponuky fresh siluet tenisiek, ale aj mikín, nohavíc či high-end vrchných vrstiev, ktoré oživia každý outfit a navyše potešia aj tvoj rozpočet.

Miluješ výpredaje, tenisky, streetwear aj high fashion? Potom si na správnom mieste, keďže v nasledujúcich riadkoch ti ukážeme to najlepšie z jesenného výpredaja v online obchode Footshop

Vedenie spoločnosti si pre teba pripravilo zľavy do výšky 60 % a v jednotlivých kategóriách nájdeš všetko, na čo si spomenieš. Hľadáš nový pár tenisiek? Žiadny problém, na výber máš z viac ako 1 500 rozličných vyhotovení od značiek ako Adidas Originals, Nike, Puma, Asics či New Balance. Svoj šatník ľahko doplníš aj o fresh siluety mikín, nohavíc, svetrov alebo búnd.

Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Vybrali sme 10 najlepších tašiek a ruksakov pre náročných mužov. Tvoje outfity posunú na novú úroveň Vybrali sme 10 najlepších tašiek a ruksakov pre náročných mužov. Tvoje outfity posunú na novú úroveň 22. októbra 2023, 13:30

Mužská móda

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Duster T-Shirt    59,95 €  47,95 €

Klasické bavlnené tričko s krátkymi rukávmi od Carhartt WIP je vždy skvelá voľba, obzvlášť ak je dostupné v akcii za menej ako 50 eur. Ak ťa nezaujal svetlohnedý variant, v ponuke nájdeš aj ružovú verziu

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Michigan Chore Coat    179 €  134,25 €

Denim je nadčasovou záležitosťou, čo dobre vedia aj návrhári značky Carhartt WIP, ktorí zahalili vintage pracovnú bundu s veľkými vreckami do vyblednutej sivej farby a ich výsledný model budeš milovať, a to nielen počas chladných večerov. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Active Jacket    189 €  160,65 €

Logo značky Carhartt WIP sa vyníma aj na modeli odolnej pracovnej bundy s kapucňou vo svetlohnedom vyhotovení, ktorú môžu nosiť rovnako muži aj ženy. Je vyrobená zo 100 % organickej bavlny a získa si ťa nadčasovým vzhľadom aj prémiovým spracovaním. 

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Down Regen Rift Puffer Jacket    230 €  207 €

Vo výpredaji nájdeš aj túto minimalistickú vatovanú bundu v čierno-bielej schéme z dielní Adidas Originals, ktorú môžeš mať doma za približne 200 eur vrátane doručenia. 

The North Face
Zdroj: Footshop

The North Face Retro Nuptse 96 Vest    329,95 €  230,95 €

Do pozornosti dávame aj ikonickú páperovú vestu s logom značky The North Face na hrudi, ktorá prichádza na tohtoročnú jesennú sezónu v netradičnom zeleno-čiernom motíve. Cena 230 eur je lákavá. 

A-COLD-WALL*
Zdroj: Footshop

A-COLD-WALL* Geometric Knit Crewneck    405 €  243 €

Kvalitné stredné vrstvy sú kľúčovou záležitosťou v rámci jesenných, respektíve zimných outfitov. Ak hľadáš kúsok s originálnym motívom, odporúčame tento vlnený sveter s geometrickým vzorom v bielo-sivo-čiernej schéme od britskej značky A-COLD-WALL*, ktorý teraz získaš za menej ako 250 eur. 

A-COLD-WALL*
Zdroj: Footshop

A-COLD-WALL* Aerial Kagool Jacket    850 €  297,50 €

Ponuku prechodných búnd od kvalitných výrobcov dopĺňame aj o futuristický model A-COLD-WALL*, ktorý je lacnejší o 65 % oproti pôvodnej cene. Asymetrický strih a kvalitné syntetické tkaniny sú zárukou dobrej kúpy. 

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Security Uniform Tape Jacket    679,95 €  339,95 €

Za polovicu z pôvodnej ceny je aktuálne v predaji aj táto uniformná bunda vo voľnom strihu spod rúk Herona Prestona. Populárny návrhár stavil na jednoduché línie v kombinácii s výraznými kontrastmi na rukávoch, respektíve chrbte a išlo o správny krok. 

Heron Preston
Zdroj: Footshop

Heron Preston Gradient Overshirt    625 €  500 €

Heron Preston navrhol aj túto luxusnú vrchnú košeľu z bavlny v čiernej farbe so sivými tieňmi na rukávoch, ktorú kúpiš za rovných 500 eur. Jeden z najlepších modelov, ktoré sme videli v ponuke online obchodov.

Rick Owens
Zdroj: Footshop

Rick Owens Flight Bomber Jacket    999,95 €  549,95 €

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš aj high fashion vrátane modelov od Ricka Owensa, ktorého avantgardný prístup k móde milujeme. V tomto prípade si nás získal vďaka dizajnu leteckej bundy s vreckami zo zmesi bavlny a polyamidu v čiernej farbe. 

Ženská móda

Adidas Originals, KSENIASCHNAIDER
Zdroj: Footshop

Adidas Originals 3-Stripes Denim Jeans x KSENIASCHNAIDER    100 €  85 €

Kvalitné rifle v zvonovom strihu sú must have záležitosťou na obdobie jeseň/zima 2023, a ak hľadáš model s cenou do 100 eur, máme pre teba tip v podobe dizajnu od značiek Adidas Originals a KSENIASCHNAIDER.

Adidas, Stella McCartney
Zdroj: Footshop

Adidas Longsleeve Crop Top x Stella McCartney    142,95 €  85,75 €

Medzi zľavnenými produktmi sme našli aj tento skrátený športový vrchný diel s dlhými rukávmi zo spolupráce značiek Adidas a Stella McCartney. Vďaka sezónnej zľave vo výške 40 % môžeš tento kúsok vlastniť za približne 85 eur. 

Adidas Originals
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Monogram Puffer Jacket    130 €  110,50 €

Skvelo vyzerá aj táto puffer bunda s kvetinovým monogramom spoločnosti Adidas Originals v bomber strihu. Čierna schéma tomuto modelu pristane. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP OG Chore Chromo Coat    169 €  126,75 €

Vo výraznej zľave je aj unisex model pracovnej bundy od značky Carhartt WIP, ktorý disponuje odolným telom z organickej bavlny aj veľkým množstvom úložného priestoru.

Y-3
Zdroj: Footshop

Y-3 Unisex Team Jacket    669,95 €  468,95 €

Ženskú časť zoznamu uzatvárame atraktívnym modelom univerzitnej bundy s logom línie Y-3 na hrudi a s kontrastnými patentmi s motívom troch prúžkov podľa vzoru Adidas. Doma ju môžeš mať za necelých 470 eur vrátane doručenia. 

Obuv

Puma Slipstream Lo
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream Lo    129,95 €  77,95 €

Vintage basketbalová silueta Puma Slipstream Lo je skvelá a ponúka pohodlie. Kožené vyhotovenie v tmavomodrej schéme s odolnou podrážkou je ideálnou voľbou do sychravej jesene.

Asics GT-2160
Zdroj: Footshop

Asics GT-2160    130 €  110,50 €

Tenisky s logom spoločnosti Asics sú horúcim trendom, a to rovnako v mužskej aj v ženskej móde. Silueta s označením GT-2160 spĺňa najvyššie štandardy komfortu aj funkčnosti a ide o skvelého spoločníka na každodenné nosenie.  

Nike Air Max 1
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 W    187,95 €  122,15 €

Plný počet udeľujeme aj modelovému radu Nike Air Max 1 vo svetlej schéme so safari motívom, ktorý dodal teniskám šťavu. Vďaka zľave vo výške 35 % od online obchodu Footshop ich získaš za približne 120 eur, a to sa naozaj oplatí. 

New Balance 991
Zdroj: Footshop

New Balance 990    234,95 €  152,75 €

Medzi najpredávanejšie modely tenisiek v posledných sezónach patria aj New Balance 991, ktoré nájdeš v portfóliu online obchodu Footshop vo viacerých vyhotoveniach. My sme vybrali verziu s modrými panelmi, ktorá je vyrobená v Spojených štátoch amerických. 

New Balance 2002R
Zdroj: Footshop

New Balance 2002R    200 €  170 €

Náš posledný tip zo sezónneho výpredaja v online obchode Footshop padol na tenisky New Balance 2002R so semišovými prekrytiami, ktoré sa tešia veľkej popularite v uliciach a pri pohľade na ich vzhľad rýchlo pochopíš prečo. Nadčasová voľba za 170 eur. 

Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
15 vrchných vrstiev pre mužov aj pre ženy, do ktorých sa oplatí investovať túto sezónu    15 vrchných vrstiev pre mužov aj pre ženy, do ktorých sa oplatí investovať túto sezónu 9. októbra 2023, 13:00
Domov
Zdieľať
Diskusia